Driven 3D-visualiseringsutvecklare

Söker du nya utmaningar hos en etablerad arbetsgivare där kompetensutveckling är en given del av företagskulturen? Vill du bli en del av vårt team och jobba i innovativa projekt med teknik i dess absoluta framkant? Combitech växer och vi söker nu 3D-visualiseringsutvecklare med fokus på Unity till våra kundåtaganden som bedrivs i fräscha lokaler i Linköping och centrala Norrköping.

Din roll som 3D visualiseringsutvecklare på Combitech

Som utvecklare hos oss kommer du att arbeta med att skapa helhetslösningar i samarbete med våra kunder inom flera olika branscher och med varierande företagsstorlek. Du kommer framförallt att jobba inom innovativa projekt för att skapa olika typer av applikationer inom VR, AR, och 3D-visualisering. Du kommer få möjlighet att ta en drivande roll i processen från idé och prototyp till färdig produkt.

Vad kan du tillföra?

Vi söker dig med flera års utvecklingserfarenhet inom 3D-visualisering och som har en relevant utbildning från universitet eller högskola. Det är meriterande om du har erfarenhet av utveckling i Unity, samt 3D-modellering och programmeringsspråk inom .Net.

För oss är din personlighet en väldigt viktig del av din totala kompetens, tillsammans med viljan att ständigt utvecklas inom ditt kompetensområde. Som person är du kreativ och har ett brinnande intresse för hur ny teknik kan ge stöd för våra kunders verksamheter. Du gillar nya utmaningar, har en positiv inställning, tar gärna egna initiativ i ditt arbete samt bidrar med ett högt engagemang för teamets framgång och välbefinnande.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan direkt. Urvalet sker löpande.

Kom och gör skillnad

Hos Combitech erbjuder vi, utöver spännande och utvecklande kunduppdrag, anställningstrygghet och förmånspaket, samtidigt som du får chans att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet.

Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, ingår som en naturlig del i din anställning. Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart också till dina utvecklingsmöjligheter.

Hos oss är du med och utvecklar teknikområdet för att möta kraven från framtidens digitala samhälle. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också bland annat flygande hjärtstartare som räddar liv, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår webb!