Elektronikingenjör - Till Jönköping

Som konsult hos Combitech får du möjlighet att hjälpa kunder som är ledande i sina branscher att driva utvecklingen framåt och skapa nya värden. På köpet erbjuder vi branschens bästa kompetensutveckling och hållbara anställningsvillkor. Nyfiken på oss? Vi är nyfikna på dig!

Din roll som Elektronikingenjör

I nya fräscha lokaler ett stenkast från stationen finns vi i centrala Jönköping! Combitech är ett innovativt företag som växer så det knakar och vi vill bli ännu fler! Vill du bli en av oss?


Utöver en härlig arbetsplats med sköna medarbetare så har vi spännande uppdrag där du kommer att få arbeta med den senaste tekniken och de mest framstående företagen, både lokalt som nationellt, inom ditt intresseområde. Våra elektronikingenjörer arbetar nära våra kunder i både åtaganden och konsultuppdrag.
Vi växer inom flera områden och är på jakt efter dig som är en duktig och driven elektronikingenjör och som vill arbeta med och i flera spännande uppdrag. Våra uppdrag spänner över hela utvecklingscykeln från systemering, arkitektur och design till implementation och verifiering. Som anställd hos oss får du en stor flexibilitet och möjlighet att ta ansvar för uppdrag som passar din profil och erfarenhet, både ute hos kund men även i vår åtagandeverksamhet. Vi har en ständig tillväxt i våra inhouseteam som jobbar med olika utvecklingsprojekt inom främst industri och försvarssegmentet.

Vad kan du tillföra?

Vi söker dig som är civil-/högskoleingenjör eller motsvarande inom elektroteknik, datateknik eller liknande. Erfarenhetsnivå är sekundär, det viktiga är att du är öppen för att lära dig då vi har seniora mentorer runt dig. Vi ser mångsidigheten som en styrka och man gör både ex. schema och layout. Vi tror att du är öppen, kommunikativ och gärna har din bostad full med ”hemmaprojekt”.
 

Är du på jakt efter spännande projekt i starka team där din egen kompetensutveckling står i fokus så kommer du trivas!
 

Låter det intressant?

Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urvalet sker löpande.Välkommen till Combitech!Kom och gör skillnad. Att vara konsult på Combitech är lite annorlunda jämfört med andra konsultbolag. Utöver spännande och utvecklande kunduppdrag erbjuder vi anställningstrygghet och förmåner i nivå med andra branscher, samtidigt som du får chansen att växa i en företagskultur som uppmuntrar dig att utvecklas både personligt och professionellt.

Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, är unikt och ingår som en naturlig del i din anställning.Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart till dina utvecklingsmöjligheter. I Combitech är vi 1900 medarbetare som tror på framtiden och drivs av missionen att skapa hållbar nytta för människor, verksamheter och samhälle. Som medarbetare på Combitech växer vi tillsammans i en kultur där vi uppmuntrar personlig utveckling, balans i livet och ett kreativt förhållningssätt till problemlösning. Vi sammanfattar det i vår mission, Technology with a purpose.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår hemsida! Eller varför inte kontakta en combitechare på LinkedIn?