Elektronikingenjör - med erfarenhet av projektledning

Vi söker nu erfarna utvecklingsingenjörer inom Elektronik och som även har projektledarerfarenhet som vill ta nästa steg och utvecklas tillsammans med oss!

Din roll som Utvecklingsingenjör och Projekledare inom Elektronik

Enheten Innovative Product Development i Norrköping/Linköping arbetar med forskning, utveckling och utbildning inom områdena robust kommunikation, elektronikutveckling, mikrovågsvärmning och relaterade system. Våra kunder finns framförallt i Östergötland men även i övriga delar av Sverige samt till viss del internationellt. Vi jobbar i framkant på att hitta nya lösningar på våra kunders produkter. Vi befinner oss nu i en expansiv fas och behöver därför förstärka vårt team.

Som konsult hos oss får du möjlighet att arbeta med spännande uppdrag där vi är med och utvecklar framtidens lösningar åt våra kunder. Som projektledare kan du få leda utvecklingsteam stora som små, nationellt som internationellt. Du kommer att jobba med utveckling och konstruktion av elektronik och elsystem. Det kan innebära nya utvecklingsprojekt för våra kunder, men även analys och problemlösning i befintliga system. Framtagning av prototyper för nya produktkoncept och mätuppkopplingar förekommer också.

I ditt utvecklingsarbete kommer du lösa avancerade tekniska problem för att hjälpa våra kunder att utveckla och förbättra deras egna komplexa system.

Hos oss är du en del av ett företag som fokuserar på individen - det gäller såväl din egen kompetensutveckling som kvaliteten på ditt konsultuppdrag. Du förväntas vara aktiv i utvecklingen av din profession, dvs. vi förutsätter att du har ett driv att utveckla dig själv och våra kunder. Vi ser gärna att du ser dig själv som en teknikledare som driver utvecklingen framåt. För att satsa på din utveckling har vi bland annat regelbundna kursveckor, med inriktning på personlig utveckling, där man utöver utbildning får tillfälle att nätverka med kollegor från olika kontor. Allt detta för att ge förutsättningar för att just du ska få den utveckling du önskar.

Vad kan du tillföra?

Vi söker dig som är Civil-/Högskoleingenjör eller motsvarande med inriktning mot elektronik och har några års erfarenhet av hårdvarukonstruktion – analog och digital. Du har även god kunskap om schema- och layoutritning, kretskortsmönsterdesign och kunskaper om övriga komponenter i elektriska system, som motorer, transformatorer, sensorer etc. Har du även kunskaper inom RF området så är det meriterande. Förståelse och erfarenhet av mätteknik är också viktigt och du får gärna ha jobbat med Altium och Mentor Graphics verktyg för elektronikkonstruktion. Då mycket av arbetet är på internationell nivå krävs mycket goda kunskaper i engelska.

Vi ser att du har tidigare erfarenhet av projektledande roller. Vi värdesätter en god kommunikationsförmåga och en vana att arbeta metodiskt och målmedvetet. För att lyckas och trivas tror vi att du som person är drivande, har förmåga att skapa kontakter, goda relationer och att kommunicera på ett tydligt sätt samt har ett kommersiellt intresse. Är du en nyfiken person med ett stort engagemang och en stark inre drivkraft så kommer du känna dig hemma i Combitech och hos våra kunder. För rätt person finns många möjligheter för en god utveckling.

Känner du igen dig i ovanstående beskrivning så kan du vara rätt person för oss.

Låter det intressant? Välkommen med din ansökan. Urvalet sker löpande. Tillsättning av tjänsten kan ske innan sista ansökningsdag, så skicka in din ansökan redan idag!

Kom och gör skillnad

Hos Combitech erbjuder vi, utöver spännande och utvecklande kunduppdrag, anställningstrygghet och förmånspaket, samtidigt som du får chans att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet.

Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, ingår som en naturlig del i din anställning. Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart också till dina utvecklingsmöjligheter.

Hos oss är du med och utvecklar teknikområdet för att möta kraven från framtidens digitala samhälle. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också bland annat flygande hjärtstartare som räddar liv, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår webb!