Elektronikingenjör

På Combitech vill vi att du i din vardag ska få göra skillnad för människor, verksamheter och samhälle. Vi erbjuder utmaningar i det digitaliserade samhällets absoluta framkant. Hos oss får du möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt trygghet och balans i livet. 

Din roll som Elektronikingenjör

I fräscha lokaler ett stenkast från stationen finns vi i centrala Jönköping! Combitech är ett innovativt företag som växer så det knakar och vi vill bli ännu fler! Vill du bli en av oss?

Utöver en härlig arbetsplats med sköna medarbetare så har vi spännande uppdrag där du kommer att få arbeta med den senaste tekniken och de mest framstående företagen, både lokalt som nationellt, inom ditt intresseområde. Våra elektronikingenjörer arbetar nära våra kunder i både åtaganden och konsultuppdrag.

Vi växer inom flera områden och är på jakt efter dig som är en duktig och driven elektronikingenjör och som vill arbeta med och i flera spännande uppdrag. Våra uppdrag spänner över hela utvecklingscykeln från systemering, arkitektur och design till implementation och verifiering. Som anställd hos oss får du en stor flexibilitet och möjlighet att ta ansvar för uppdrag som passar din profil och erfarenhet, både ute hos kund men även i vår åtagandeverksamhet. Vi har en ständig tillväxt i våra inhouseteam som jobbar med olika utvecklingsprojekt inom främst industri och försvarssegmentet.

Vad kan du tillföra?

Vi söker dig som är civil-/högskoleingenjör eller motsvarande inom elektroteknik, datateknik eller liknande. Erfarenhetsnivå är sekundär, det viktiga är att du är öppen för att lära dig då vi har seniora mentorer runt dig. Vi ser mångsidigheten som en styrka och man gör både ex. schema och layout.

Vi tror att du är öppen, kommunikativ och gärna har din bostad full med ”hemmaprojekt”. Är du på jakt efter spännande projekt i starka team där din egen kompetensutveckling står i fokus så kommer du trivas!

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urvalet sker löpande.

Kom och gör skillnad

Hos Combitech erbjuder vi, utöver spännande och utvecklande kunduppdrag, anställningstrygghet och förmånspaket, samtidigt som du får chans att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet.  

Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, ingår som en naturlig del i din anställning. Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart också till dina utvecklingsmöjligheter.  

Hos oss är du med och utvecklar teknikområdet för att möta kraven från framtidens digitala samhälle. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också bland annat flygande hjärtstartare som räddar liv, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga. 

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår webb!