Embeddedutvecklare - erfaren som vill jobba mot försvarsindustrin

På Combitech vill vi att du i din vardag ska få göra skillnad för människor, verksamheter och samhälle. Vi erbjuder utmaningar i det digitaliserade samhällets absoluta framkant. Hos oss får du möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt trygghet och balans i livet.

Din roll som embeddedutvecklare

Vi vill stärka vårt team i Stockholm med erfarna embeddedutvecklare. Vi kan erbjuda spännande uppdrag i Stockholmsområdet tillsammans med bra förmåner och stabila anställningsvillkor. Just nu söker vi främst konsulter till kunder inom försvarsindustrin men även andra branscher, såsom telekom, industri och fordonsindustin, kan vara aktuellt framöver.

Du drivs både av att dela med dig av dina erfarenheter och att ta del av andras kunskap för att utveckla så väl dig själv som dina kollegor. Som mjukvaruutvecklare hos oss kommer du att ha en omväxlande roll med stora möjligheter att vara med och forma ditt arbete.

Som konsult hos oss på Combitech kommer din personliga utveckling i fokus. Du erbjuds kontinuerlig kompetensutveckling i form av interna och externa kurser inom både tekniska ämnen men även personlig utveckling. Vi tror på kombinationskraft och att vi är som bäst när vi tar hjälp av varandra.

Vad kan du tillföra?

Vi söker dig som är civil- eller högskoleingenjör. Du har minst tre års erfarenhet från programvaruutveckling i C++/C och/eller C#.

Du är van vid att jobba agilt och har gärna erfarenhet av MBSE, Scripting, Signal- eller bildbehandling, sensor- eller reglerteknik, machine learning eller algoritmutveckling.

Som konsult är det viktigt att du är öppen och lyhörd och kan skapa goda relationer med personer i din omgivning, både kollegor och kunder. Du gillar nya utmaningar, är engagerad och vill utvecklas tillsammans med oss för att driva utvecklingen framåt. Du är en lösningsorienterad och genuint teknikintresserad utvecklare. Har du dessutom erfarenhet från någon av de branscher vi jobbar mot är det klart meriterande.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urvalet sker löpande. Välkommen till Combitech!

Kom och gör skillnad

Hos Combitech erbjuder vi, utöver spännande och utvecklande kunduppdrag, anställningstrygghet och förmånspaket, samtidigt som du får chans att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet.

Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, ingår som en naturlig del i din anställning. Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart också till dina utvecklingsmöjligheter.

Hos oss är du med och utvecklar teknikområdet för att möta kraven från framtidens digitala samhälle. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också bland annat flygande hjärtstartare som räddar liv, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår webb!