Embeddedutvecklare - som vill arbeta med den senaste tekniken

På Combitech arbetar vi i teknikens framkant. Vi digitaliserar bland annat gruvbranschen tillsammans med LKAB, ABB, Epiroc och AB Volvo. Med nyskapande samarbeten i digitala ekosystem skapar vi framtidens gruva som är koldioxidfri, digitaliserad och autonom. Vill du vara med på vår resa?

Din roll som Embeddedutvecklare

I nya fräscha lokaler ett stenkast från stationen finns vi i centrala Jönköping! Combitech är ett innovativt företag som växer så det knakar och vi vill bli ännu fler! Vill du bli en av oss?

Vi söker en duktig och driven embeddedutvecklare som vill arbeta med spännande uppdrag nära våra kunder i både åtaganden och konsultuppdrag. Våra uppdrag spänner över hela utvecklingscykeln från systemering, arkitektur och design till implementation och verifiering. Som anställd hos oss får du en stor flexibilitet och möjlighet att ta ansvar för uppdrag som passar ditt intresse och erfarenhet.

Utöver en härlig arbetsplats med drivna kollegor så erbjuder vi möjligheten att arbeta med den senaste tekniken och de mest framstående företagen, både lokalt som nationellt.

Vad kan du tillföra?

Vi söker dig som är civil-/högskoleingenjör eller motsvarande inom datavetenskap, datateknik eller liknande. Du har några års erfarenhet inom embeddedutveckling och har en förmåga att vara drivande och problemlösande i våra utvecklingsprojekt.

Vi tror att du är öppen, kommunikativ och kanske yttrar sig ditt gedigna teknikintresse i några spännande hemmaprojekt? Meriterande är om du har kunskap och intresse inom Linux, Qt eller machine vision då detta är våra lokala expertområden utifrån ett nationellt perspektiv.

Är du på jakt efter spännande projekt i starka team där din egen kompetensutveckling står i fokus så kommer du trivas!


Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urvalet sker löpande.
 

Kom och gör skillnad

Hos Combitech erbjuder vi, utöver spännande och utvecklande kunduppdrag, anställningstrygghet och förmånspaket, samtidigt som du får chans att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet.

Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, ingår som en naturlig del i din anställning. Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart också till dina utvecklingsmöjligheter.

Hos oss är du med och utvecklar teknikområdet för att möta kraven från framtidens digitala samhälle. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också bland annat flygande hjärtstartare som räddar liv, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår webb!