Exjobb - Automatiserat byggande av interna sociala nätverk

Är du i slutet av dina studier och ska göra exjobb? På Combitech har vi spännande exjobb i teknikens framkant! Vi vill att du i din vardag ska få göra skillnad för människor, verksamheter och samhälle. Vill du vara med på vår resa? Sök Combitechs exjobb!

Din roll som Exjobbare

Eftersom  vi på Combitech sätter kompetensutveckling i centrum har vi sedan länge haft många möjligheter vad gäller att underlätta för medarbetare både att bygga och även dela kompetens med varandra. Vi har bland annat onlineforum och lokala kompetensnätverk.  Det är nu naturligt för oss att ta nästa steg och digitalisera och automatisera detta i ännu högre grad än vi redan gör.

Genom att använda de processer, mjukvara och teknikplattformar som Combitech redan har kommer du att bygga en dynamisk plattform i Teams och Yammer, som automatiskt kopplar ihop medarbetare baserat på de data som finns i våra system. En viktig aspekt är också att möjliggöra för systemet att automatiskt uppdatera dessa kopplingar, samt avlägsna icke längre nödvändiga kopplingar.

Vad kan du tillföra?

Vi söker en till två personer som läser en 5-årig ingenjörsutbildning med lämplig inriktning, exempelvis data eller kognitionsvetenskap. Du eller ni har intresse för kombinationen av programmering, ny teknik och konst/design, samt en passion för användarvänlighet.

Vi söker dig som är intresserad av både människa och teknik med ett stort intresse för  människa-dator interaktion och design. Vi tror att den eller de som kommer att genomföra detta exjobb, är personer som trivs med att arbeta i en omväxlande miljö där problemlösning är en naturlig del av vardagen. Du eller ni trivs med att arbeta tillsammans för att hitta lösningar och komma framåt i arbetet.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urvalet sker löpande.

Kom och gör skillnad

Hos Combitech erbjuder vi, utöver spännande och utvecklande kunduppdrag, anställningstrygghet och förmånspaket, samtidigt som du får chans att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet.

Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, ingår som en naturlig del i din anställning. Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart också till dina utvecklingsmöjligheter.

Hos oss är du med och utvecklar teknikområdet för att möta kraven från framtidens digitala samhälle. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också bland annat flygande hjärtstartare som räddar liv, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår webb!