Exjobb - metoder för utvärdering av positioneringssystem

Är du i slutet av dina studier och ska göra exjobb? På Combitech har vi spännande exjobb i teknikens framkant! Vi vill att du i din vardag ska få göra skillnad för människor, verksamheter och samhälle. Vill du vara med på vår resa? Sök Combitechs exjobb!

Din roll som Exjobbare

Positionering kan åstadkommas genom en mängd olika tekniker med olika för- och nackdelar. Något som blivit aktuellt på senare tid är positionering där GPS-system inte är tillförlitliga. Exempelvis i byggnader eller under jord.

Din/er uppgift blir till att utveckla en metodik för att utvärdera ett positioneringssystem och ta fram en CDF för noggrannheten kontra tillförlitligheten. Förmodligen behövs jämförelser mellan inmätningar. Ett storskaligt och automatiserat tillvägagångssätt är att föredra, exempelvis med hjälp av drönare.

Vad kan du tillföra?

Vi söker en eller två personer som studerar högskole- eller civilingenjörsprogram. I första hand söker vi dig som tar examen 2020 och ska göra exjobbet vårterminen 2020. Vi lägger stor vikt på personliga egenskaper. Vi söker dig som har intresse för teknik, problemlösning och konsultrollen. Som person är du nyfiken och samarbetsvillig.

Exjobbet kommer att utföras i våra lokaler i Linköping varav ni kommer att ha kollegor runt omkring er som kan stödja er i arbetet.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan direkt!

Kom och gör skillnad

Hos Combitech får du chans att växa i vår företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet.

Hos oss är du med och utvecklar teknikområdet för att möta kraven från framtidens digitala samhälle. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också bland annat flygande hjärtstartare som räddar liv, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår webb!