Exjobb - Riskanalys inom Cyber Security

På Combitech vill vi att du i din vardag ska få göra skillnad för människor, verksamheter och samhälle. Vi erbjuder utmaningar i det digitaliserade samhällets absoluta framkant. Hos oss får du möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt trygghet och balans i livet. Vill du vara med på vår resa?

Din roll som exjobbare

Uppdraget för examensarbetet består i att se över Combitechs metoder för riskanalys och se vad som kan tillföras och uppdateras från andra metoder på marknaden när det gäller t.ex. bedömning av riskvärde och identifierande av hotagenter.  I uppdraget omfattas även hur kvalité på identifierade hot kan säkerställas genom hur hot bör beskrivas ur exempelvis ett tekniskt perspektiv.

Du kommer få prata med företrädare för våra metoder för att se hur vi jobbar idag och hur vi kan ensa våra metoder för hot- och riskanalyser. Examensarbetet kan även omfatta undersökning av vilka verktyg som finns på marknaden för att underlätta genomförande av hot- och riskanalyser.

Du kommer att tillhöra ett härligt team som jobbar med Cyber Security som gärna umgås och har kul!

Vad kan du tillföra?

Vi söker en eller flera studenter som exempelvis läser IT & Management, systemvetenskap eller liknande. Vi ser gärna att du planerar och strukturera ditt arbete. Som person är du drivande och nyfiken samtidigt som du är noggrann och analyserande.  Vi ser gärna att du har intresse för området Cyber Security och att du är intresserad av att utveckla dina kunskaper inom området.

Exjobbet kommer att utföras i våra lokaler i Linköping varav ni kommer att ha kollegor runt omkring dig som kan stödja dig i arbetet. Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urvalet sker löpande. Välkommen till Combitech!

Kom och gör skillnad

Hos Combitech erbjuder vi, utöver spännande och utvecklande kunduppdrag, anställningstrygghet och förmånspaket, samtidigt som du får chans att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet.

Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, ingår som en naturlig del i din anställning. Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart också till dina utvecklingsmöjligheter.

Hos oss är du med och utvecklar teknikområdet för att möta kraven från framtidens digitala samhälle. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också bland annat flygande hjärtstartare som räddar liv, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår webb!