Exjobb – DevOps i framkant

Är du i slutet av dina studier och ska göra exjobb? På Combitech har vi spännande exjobb i teknikens framkant! Vi vill att du i din vardag ska få göra skillnad för människor, verksamheter och samhälle. Vill du vara med på vår resa? Sök Combitechs exjobb!

Din roll som exjobbare

På Combitech är vi ett DevOps team som jobbar med att ta fram praktiska exempel på LoRaWAN och 4G/5G applikationer för att skapa förståelse för våra kunder, samt skapa extra försäljning till vårt system.

Ditt bidrag blir att ta fram en eller flera fungerande applikation/er för kund-demos. Uppdraget innebär programmering av LoRaWAN devices, GW’s och back-end samt visualisering. Ett förslag är att monitorera våra bokningsbara företagsbilar, antingen via sensorer och/eller bildanalys och visa när de är i sin ruta. Exjobbet skulle även kunna innebära automatisk styrning av en liten drönare.

Vad kan du tillföra?

Vi söker en till två personer som trivs i en miljö med självstyrande team där teamet har gemensamt ansvar för allt från systemering till verifiering och IT-miljö.

Vi söker dig eller er som läser en 5-årig ingenjörsutbildning inom programvaruutveckling och har erfarenhet av publish-subscribe nätverk, MQTT samt minst ett objektorienterat språk. Vi jobbar främst med C#, och kunskap i C# är därför meriterande. 

Vi tror att den eller de som kommer att genomföra detta exjobb, är personer som trivs med att arbeta i en omväxlande miljö där problemlösning är en naturlig del av vardagen. Ni gillar att ställas inför kluriga problem där ni utmanas och ges möjlighet att utveckla era färdigheter tillsammans med andra.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urvalet sker löpande.

Kom och gör skillnad

Hos Combitech erbjuder vi, utöver spännande och utvecklande kunduppdrag, anställningstrygghet och förmånspaket, samtidigt som du får chans att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet.

Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, ingår som en naturlig del i din anställning. Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart också till dina utvecklingsmöjligheter.

Hos oss är du med och utvecklar teknikområdet för att möta kraven från framtidens digitala samhälle. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också bland annat flygande hjärtstartare som räddar liv, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår webb!