Exjobb – Förbättrad software deployment

Är du i slutet av dina studier och ska göra exjobb? På Combitech har vi spännande exjobb i teknikens framkant! Vi vill att du i din vardag ska få göra skillnad för människor, verksamheter och samhälle. Vill du vara med på vår resa? Sök Combitechs exjobb!

Din roll som exjobbare

På Combitech är vi två DevOps team som jobbar med systemering, utveckling, verifiering och utrullning av trafikstyrning för autonoma gruvmaskiner. Vi arbetar agilt och har väl utbyggda system för Continuous Integration (CI) och Continuous Deployment (CD). CI och CD innebär att all mjukvara som läggs till rullas ut och testas automatiskt i en produktionslik miljö med realistiska testfall. Detta görs kontinuerligt, dag som natt. Det ger snabb återkoppling till utvecklare och minimering av specifika testperioder innan utrullning till kund.

Detta examensarbete syftar till att undersöka alternativ för förändrad utrullning (deployment) av vårt trafikstyrningssystem. Trafikstyrningssystemet består idag av flertalet Windowstjänster som hålls ihop av en SAAB-utvecklad plattform. Det finns idag ett behov av göra en modernare, vassare och mer skräddarsydd deployment bestående av till exempel Docker containers eller fristående Windowstjänster.

Vad kan du tillföra?

Vi söker en till två personer som trivs i en miljö med självstyrande team där teamet har gemensamt ansvar för allt från systemering till verifiering och IT-miljö.

Du läser en 5-årig ingenjörsutbildning innehållande programvaruutveckling och du har erfarenhet av minst ett objektorienterat språk. Vi jobbar främst med C# och Powershell. För detta exjobb är kunskap i Windowsmiljö och Dockers meriterande.

Vi tror att den eller de som kommer att genomföra detta exjobb, är personer som trivs med att arbeta i en omväxlande miljö där problemlösning är en naturlig del av vardagen. Du eller ni gillar att ställas inför kluriga problem där ni utmanas och ges möjlighet att utveckla era färdigheter tillsammans med andra.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urvalet sker löpande.

Kom och gör skillnad

Hos Combitech erbjuder vi, utöver spännande och utvecklande kunduppdrag, anställningstrygghet och förmånspaket, samtidigt som du får chans att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet.

Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, ingår som en naturlig del i din anställning. Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart också till dina utvecklingsmöjligheter.

Hos oss är du med och utvecklar teknikområdet för att möta kraven från framtidens digitala samhälle. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också bland annat flygande hjärtstartare som räddar liv, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår webb!