Exjobb – inom Cyber Security

Är du i slutet av dina studier och ska göra exjobb? På Combitech har vi spännande exjobb i teknikens framkant! Vi vill att du i din vardag ska få göra skillnad för människor, verksamheter och samhälle. Vill du vara med på vår resa? Sök Combitechs exjobb!

Din roll som Exjobbare

Till vår verksamhet inom Cyber Security i Norden med över 300 experter söker vi nu exjobbare. Vill du hjälpa oss bidra till ett tryggare samhälle genom att skapa medvetenhet om, och säkerhet i, hur information hanteras på företag och myndigheter? Vad roligt!

Cyber Security är ett brett område och vi tänker i första hand ett exjobb som fokusera på mjukare delar inom området, såsom compliance och risk management. Det kan handla om frågeställningar inom exempelvis metodikutveckling och analys, påverkan från nya krav och regelverk, utmaningar i granskning och utvärdering av IT-system eller liknande. Vi är öppna för förslag från ditt/ert håll och vill diskutera fram relevant exjobb tillsammans med dig/er!

Vad kan du tillföra?

Vi söker dig/er som studerar någon av följande utbildningar: systemvetenskap, IT och management, jurist med inriktning IT och som har ett brinnande intresse för Cyber Security.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Vi söker dig/er som är självgående och tar egna initiativ, samtidigt trivs att samarbeta tillsammans med andra. Vi söker dig/er som är flexibel och positiv. Vi ser gärna att du är nyfiken på konsultrollen.

Exjobbets omfattning beror på om du ska göra exjobb för kandidat-, högskole- eller civilingenjörsexamen. Exjobbet kommer att utföras i våra lokaler i Linköping varav ni kommer att ha kollegor runt omkring er som kan stödja er i arbetet. I din ansökan ser vi gärna att du ger förslag på områden du/ni vill göra exjobb inom samt vilken omfattning och tid det gäller.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan direkt!

Kom och gör skillnad

Hos Combitech får du möjlighet att växa i vår företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet.

Hos oss är du med och utvecklar teknikområdet för att möta kraven från framtidens digitala samhälle. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också bland annat flygande hjärtstartare som räddar liv, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår webb!