Exjobb – med passion för Industri 4.0

Är du i slutet av dina studier och ska göra exjobb? På Combitech har vi spännande exjobb i teknikens framkant! Vi vill att du i din vardag ska få göra skillnad för människor, verksamheter och samhälle. Vill du vara med på vår resa? Sök Combitechs exjobb!

Din roll som Exjobbare

Våra kunder i står inför spännande utmaningar med bland annat ökande digitalisering, modellbaserade arbetssätt och innovativa tillverkningsmetoder. Industri 4.0 och smarta fabriker anges ofta anges som målbilder i förändringsarbetet med alltmer uppkopplade verksamheter.

Vi söker nu er som vill bidra till fortsatt utveckling av vår förmåga att möta våra kunders behov av stöd.

Er uppgift blir att kombinera generella beskrivningar av Industri 4.0 med våra kompetenser på Combitech till ett material som kan fungera som underlag för strategiska beslut om fortsatt utveckling av våra tjänsteerbjudanden, vår kompetensutveckling samt våra kommande forskningsprojekt och rekryteringar.

Vi önskar ett perspektiv som utgår från våra kompetenser inom Supply Chain Management och industrialisering med analys av hur vi kan skapa kombinationskraft med våra andra spetskompetenser inom Combitech.

Vad kan du tillföra?

Vi söker två personer som studerar till civilingenjör eller master inom maskinteknik eller industriell ekonomi. Ni är nära examen och skall genomföra examensarbetet med start i början av 2021.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Vi söker dig som har intresse för samarbete över teknik- och kompetensområden och för konsultrollen. Som person är du nyfiken, ansvarstagande och inspireras av nya utmaningar och sammanhang.

Exjobbet kan till stor del genomföras på distans men delar av arbetet kan komma att behöva utföras i våra lokaler i Linköping eller vid besök hos våra medarbetare i närheten. Vi ser därför gärna att ni har en stark anknytning till Östergötland.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan direkt.

Kom och gör skillnad

Hos Combitech får du möjlighet att växa i vår företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet.

Hos oss är du med och utvecklar teknikområdet för att möta kraven från framtidens digitala samhälle. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling.

Våra konsulter utvecklar också bland annat flygande hjärtstartare som räddar liv, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår webb!