Exjobb – ramverk för generering och klassificering av miljöer

Är du i slutet av dina studier och ska göra exjobb? På Combitech har vi spännande exjobb i teknikens framkant! Vi vill att du i din vardag ska få göra skillnad för människor, verksamheter och samhälle. Vill du vara med på vår resa? Sök Combitechs exjobb!

Din roll som Exjobbare

En gruva förbereds under lång tid och genom stor ansträngning och kostnad enligt en plan som skall ge fordonen som kör där effektiva körvägar.

Din/er uppgift blir att ta fram ett ramverk som kan generera gruvlayouter enligt vissa kriterier samt applicera simuleringar för att klassificera layouten. Ramverket skall agera självförbättrande, exempelvis genom att applicera genetiska algoritmer för att uppnå en optimerad layout.

Vad kan du tillföra?

Vi söker en eller två personer som studerar till civilingenjör. Du/ni tar examen 2020 och vi tror att du/ni ska göra exjobbet vårterminen 2020. Din utbildning inriktar sig på och du har intresse för simulering och/eller optimering.

Vi lägger stor vikt på personliga egenskaper. Vi söker dig som har intresse för teknik, problemlösning och konsultrollen. Som person är du nyfiken, flexibel och samarbetsvillig.

Exjobbet kommer att utföras i våra lokaler i Linköping varav ni kommer att ha kollegor runt omkring er som kan stödja er i arbetet.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan direkt!

Kom och gör skillnad

Hos Combitech får du möjlighet att växa i vår företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet.

Hos oss är du med och utvecklar teknikområdet för att möta kraven från framtidens digitala samhälle. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också bland annat flygande hjärtstartare som räddar liv, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår webb!