Exjobb – Strukturering av produktdata

Är du i slutet av dina studier och ska göra exjobb? På Combitech har vi spännande exjobb i teknikens framkant! Vi vill att du i din vardag ska få göra skillnad för människor, verksamheter och samhälle. Vill du vara med på vår resa? Sök Combitechs exjobb!

Din roll som Exjobbare

För att skapa kontroll över ett tekniskt systems kostnader och funktion över hela livscykeln så krävs god ordning och struktur när det gäller produktdata (LSAR – Logistic Support Analysis Record). Produktdatan ska skapa en bra grund för analysarbete kopplat till designen av ett system och i förlängningen utveckling av supportlösningen för systemet.

Syftet med exjobbet är dels att skapa grunden för ett databasverktyg där LSAR-data hanteras under produktutveckling och t.ex. utveckling av tekniska publikationer, samt att visa på nyttan av LSAR för användarna.

Exjobbet kommer genomföras inom affärsområdet Systemintegration och beroende på din bakgrund och dina intressen kommer du och din handledare överens om det exakta innehållet i början av exjobbet. Exempel på uppgifter som exjobbet kan komma att innehålla är att utveckla metoder för införandet av referensprojekt i databasverktyg för LSAR, att analysera användarens aspekt av god ordning när det gäller LSAR-data, kravställning på en designorganisation m.m.

Produkterna som vi arbetar med är oftast inom försvarssektorn och kan vara allt ifrån flygplan, till fordon på marken, båtar och u-båtar.

Vad kan du tillföra?

Vi söker en eller två personer som studerar en civilingenjörsutbildning där ni lärt er om helheten kring ett tekniskt systems funktion. För detta exjobb är det viktigt att du har intresse för produktutveckling, en produkts livscykel samt tjänster och produkter kopplat till detta.

Det krävs att du har en egen drivkraft och förmåga att jobba självständigt utifrån beslutade ramar och förutsättningar. Vi söker dig som har intresse för teknik, problemlösning och konsultrollen. Du eller ni gillar att ställas inför kluriga problem där ni utmanas och ges möjlighet att utveckla era färdigheter tillsammans med andra.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan direkt.

Kom och gör skillnad

Hos Combitech får du möjlighet att växa i vår företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet.

Hos oss är du med och utvecklar teknikområdet för att möta kraven från framtidens digitala samhälle. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling.

Våra konsulter utvecklar också bland annat flygande hjärtstartare som räddar liv, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår webb!