Exjobb – Verktyg för modifiering av trafik i höghastighetsnätverk

Är du i slutet av dina studier och ska göra exjobb? På Combitech har vi spännande exjobb i teknikens framkant! Vi vill att du i din vardag ska få göra skillnad för människor, verksamheter och samhälle. Vill du vara med på vår resa? Sök Combitechs exjobb!

Din roll som Exjobbare

Med teknikens framsteg ökar bandbredden i infrastrukturen med en väldig fart. Detta leder i sin tur till att dagens verktyg inte kommer upp i nog höga hastigheter för en del användnings- och testfall då man arbetar on-the-fly.

Er uppgift blir att med hjälp av modern forskning och ny teknik ta fram ett verktyg som kan användas i syftet att utföra säkerhetstester i nätverksinfrastruktur. Verktyget skall utifrån instruktioner utföra specifika förfaranden för att bland annat testa hur mottagande utrustning hanterar förändring i höghastighetstrafik on-the-fly.

Vad kan du tillföra?

Vi söker två personer som gärna studerar till civilingenjör eller master inom datorteknik eller dylikt. Ni tar examen 2020 och skall då genomföra examensarbetet under vårterminen 2020. Ni har dessutom intresse av programmering och nätverkssäkerhet. 

Vi lägger stor vikt på personliga egenskaper. Vi söker er med stort intresse för teknik, problemlösning och konsultrollen. Som person är du nyfiken, flexibel och samarbetsvillig.

Exjobbet kommer utföras i våra lokaler i Växjö. ni kommer att ha kollegor runt omkring er som kan stödja er i arbetet.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten.

Kom och gör skillnad

Hos Combitech erbjuder vi, utöver spännande och utvecklande kunduppdrag, anställningstrygghet och förmånspaket, samtidigt som du får chans att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet.

Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, ingår som en naturlig del i din anställning. Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart också till dina utvecklingsmöjligheter.

Hos oss är du med och utvecklar teknikområdet för att möta kraven från framtidens digitala samhälle. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också bland annat flygande hjärtstartare som räddar liv, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår webb!