Exjobb inom additiv tillverkning - i samarbete med Öhlins racing

Dags för exjobb? Combitech och Öhlins racing inleder ett exjobbssamarbete som kommer pågå under första halvan av 2020. Nyfiken på oss? Vi är nyfikna på dig.

Din roll som exjobbare

Arbetet kommer att utföras i Combitechs lokaler i Alvik och i Öhlins lokaler i Upplands-väsby. Ni kommer att ha kollegor runt omkring er som kan stödja er i arbetet. Till ditt förfogande får du den senaste tekniken, erfarenheter från tidigare projekt och vår samlade kompetens! Inriktningen på examensarbetet är additiv tillverkning (3D-printing). Exjobbet kommer innehålla följande områden:

·         Konstruktion

·         Additiv tillverkning

·         Simulering (CAE)

·         Ekonomisk analys

Vad kan du tillföra?

Vi söker en eller två studenter som läser masterutbildning inom Maskin, Design eller Farkost eller motsvarande.

Vi söker dig som har genuint teknikintresse och gärna ett specifikt intresse för additiv tillverkning. Som person är du drivande, nyfiken och har lätt att ta kontakt med kollegor. Samtidigt som du är noggrann och analyserande.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urvalet sker löpande. Välkommen till Combitech!

Kom och gör skillnad

Att vara konsult på Combitech är lite annorlunda jämfört med andra konsultbolag. Utöver spännande och utvecklande kunduppdrag erbjuder vi anställningstrygghet och förmåner i nivå med andra branscher, samtidigt som du får chansen att växa i en företagskultur som uppmuntrar dig att utvecklas både personligt och professionellt. Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, är unikt och ingår som en naturlig del i din anställning.

Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart till dina utvecklingsmöjligheter. I Combitech är vi 1900 medarbetare som tror på framtiden och drivs av missionen att skapa hållbar nytta för människor, verksamheter och samhälle. Som medarbetare på Combitech växer vi tillsammans i en kultur där vi uppmuntrar personlig utveckling, balans i livet och ett kreativt förhållningssätt till problemlösning. Vi sammanfattar det i vår mission, Technology with a purpose.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår hemsida! Eller varför inte kontakta en combitechare på LinkedIn?