Exjobb inom beräkning och analys

Din roll som exjobbare

På Combitech ligger vi i framkant med avancerade tekniska beräkningar för både flygindustrin och fordonsindustrin. Vi utför FEM beräkningar inom hållfasthet, utmattning, ljud och vibrationer, krocksäkerhet och fordonsdynamik. Ett fokusområde är strukturoptimering där nya tekniker ger möjlighet att optimera produkters egenskaper ur flera perspektiv.

Under våren vill vi genomföra ett eller flera exjobb inom något av Combitechs expertområden för att utveckla er och vår kompetens ytterligare. Examensjobben kommer utföras i någon av de kommersiella programvaror som vi använder i vår dagliga verksamhet och tillämningarna kommer att vara knutna till kundnära projekt.

Vad kan du tillföra?

Vi söker en eller två studenter som ska skriva sitt exjobb under våren 2020. För att lyckas tror vi att du läser en civilingenjörsutbildning eller master inom Maskinteknik gärna med inriktning Applied Mechanics eller motsvarande.

Som person är du drivande och nyfiken, du ger dig inte i första taget. Samtidigt som du är noggrann och analyserande. Arbetet kommer att utföras i våra lokaler i Trollhättan varav ni kommer att ha kollegor runt omkring er som även kan stödja er i arbetet.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urvalet sker löpande. Välkommen till Combitech!

Kom och gör skillnad

Hos Combitech erbjuder vi, utöver spännande och utvecklande kunduppdrag, anställningstrygghet och förmånspaket, samtidigt som du får chans att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet.

Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, ingår som en naturlig del i din anställning. Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart också till dina utvecklingsmöjligheter.

Hos oss är du med och utvecklar teknikområdet för att möta kraven från framtidens digitala samhälle. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också bland annat flygande hjärtstartare som räddar liv, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår webb!