Framtida experter och ledare - inom utveckling av säkerhetskritiska system

Har du erfarenhet av, och förståelse för system- och mjukvaruutveckling inom säkerhetskritiska system och vill ta en ledande roll i att stötta våra kunder och partners i deras framtida utmaningar? Delar du vår passion och stolthet i att kunna erbjuda hållbara och säkra lösningar för ett framtida digitaliserat samhälle?

Då kan du vara just den vi söker och baserat på dina styrkor och egenskaper hittar vi tillsammans rätt roll och utmaning för dig!

Din roll som expert eller ledare

På Combitech finns stor kompetens och erfarenhet inom utveckling av säkerhetskritiska system. Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla våra förmågor för att möta behoven hos våra kunder och partners. Därför söker vi nu dig som vill stötta och leda våra kunder i deras framtida utmaningar.

Förutom att bidra på en operativ nivå i våra kunders projekt kommer du att få möjlighet att vara en del av vår fokuserade satsning avseende utveckling av säkerhetskritiska system. Detta kan exempelvis omfatta att etablera och lära ut metodik avseende utveckling av säkerhetskritiska system, stötta i samband med affärer/sälj, medverka i rekrytering, samt att hålla en nära kontakt med kunder.

Vad kan du tillföra?

Du har gedigen erfarenhet av, och tydlig inriktning mot, att arbeta med utveckling av säkerhetskritiska system. Vi tror att du har erfarenhet inom något/några av följande områden:

  • Systemering, krav, design, och arkitektur för säkerhetskritiska tillämpningar – gärna med fokus på icke-funktionella egenskaper såsom robusthet och stabilitet

  • Kunskap avseende standarder och deras tillämpning för säkerhetskritiska system, t.ex. ISO26262, IEC61508, DO-178C, DO-254, ARP4754A, ARP4761

  • Coaching, utbildning, rådgivning, process-, och/eller metodikutveckling, eller audits relaterat till nämnda standarder

  • Erfarenhet av arbete med Säkerhetsanalyser, exempelvis MTBF, FMEA, FTA

  • Verifiering och validering av mjukvaruintensiva system

Du är en person som är naturligt utåtriktad med ett stort engagemang som har lätt för att skapa goda relationer med både kunder och medarbetare. Vi tror att du är en god lyssnare, har en stark initiativförmåga och tycker om kombinationen av att arbeta nära både människan och tekniken. Goda ledaregenskaper ser vi som mycket viktiga, men också att du är lyhörd och serviceinriktad i kontakten med våra kunder.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan direkt. Urvalet sker löpande.

Kom och gör skillnad

Hos Combitech erbjuder vi, utöver spännande och utvecklande kunduppdrag, anställningstrygghet och förmånspaket, samtidigt som du får chans att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet.

Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, ingår som en naturlig del i din anställning. Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart också till dina utvecklingsmöjligheter.

Hos oss är du med och utvecklar teknikområdet för att möta kraven från framtidens digitala samhälle. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också bland annat flygande hjärtstartare som räddar liv, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår webb!