Framtida experter och ledare inom utveckling av säkerhetskritiska system

Din roll som expert och ledare

Har du erfarenhet av system- och mjukvaruutveckling inom säkerhetskritiska system samt ett stort kontaktnät i regionen som du vill använda som plattform för en ny utmaning? Vill du utveckla och leda en framåtriktad del av vår verksamhet – ett ledarskap som kan omfatta att etablera och lära ut metodik avseende utveckling av säkerhetskritiska system, stötta i samband med affärer/sälj, medverka i rekrytering, samt att hålla en nära kontakt med kunder?

Då kan du vara just den personen  som vi söker och baserat på dina styrkor och egenskaper hittar vi tillsammans rätt roll och utmaning för dig!

På Combitech finns stor kompetens och erfarenhet inom utveckling av säkerhetskritiska system. Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla våra förmågor för att möta behoven hos våra kunder och partners och vi söker nu, till vårt kontor i Göteborg, dig som vill ta en ledande roll i att stötta och leda våra kunder i deras utmaningar. Förutom att bidra på en operativ nivå i våra kunders projekt kommer du att få möjlighet att ta ett stort ansvar inom vår fokuserade satsning avseende Functional Safety mot vägfordon.


Vad kan du tillföra?

Du har gedigen erfarenhet av utveckling för säkerhetskritiska system till exempel:

• Systemering, krav, design, och arkitektur för säkerhetskritiska tillämpningar – gärna med fokus på icke-funktionella egenskaper såsom robusthet och stabilitet

• Kunskap avseende standarder och deras tillämpning för säkerhetskritiska system, t.ex. ISO26262, IEC61508, FDA, DO-178B, DO-254

• Coaching, utbildning, rådgivning, eller assessment relaterat till nämnda standarder

• Erfarenhet av arbete med Säkerhetsanalyser, exempelvis MTBF/FMEA

• Verifiering och validering av mjukvaruintensiva system

Du är en person som är naturligt utåtriktad med ett stort engagemang som har lätt för att skapa goda relationer med både kunder och medarbetare. Vi tror att du är en god lyssnare och coach, har en stark initiativförmåga och tycker om kombinationen av att arbeta nära både människan och tekniken. Goda ledaregenskaper ser vi som mycket viktiga, men också att du är lyhörd och serviceinriktad i kontakten med våra kunder.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka en ansökan på direkten. Urvalet sker löpande. Välkommen till Combitech!

Kom och gör skillnad

Hos Combitech erbjuder vi, utöver spännande och utvecklande kunduppdrag, anställningstrygghet och förmånspaket, samtidigt som du får chans att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet.


Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, ingår som en naturlig del i din anställning. Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart också till dina utvecklingsmöjligheter.


Hos oss är du med och utvecklar teknikområdet för att möta kraven från framtidens digitala samhälle. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också bland annat flygande hjärtstartare som räddar liv, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga.


Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår webb!