Frontendutvecklare

På Combitech vill vi att du i din vardag ska få göra skillnad för människor, verksamheter och samhälle. Vi erbjuder utmaningar i det digitaliserade samhällets absoluta framkant. Hos oss får du möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt trygghet och balans i livet.

Din roll som frontendutvecklare

Vi söker dig som har ett genuint intresse för just frontendutveckling. Du drivs både av att dela med dig av dina erfarenheter och att ta del av andras kunskap för att utveckla så väl dig själv som dina kollegor. Som frontendutvecklare hos oss kommer du att ha en omväxlande roll med stora möjligheter att vara med och forma ditt arbete. Din roll innebär att du kommer att arbeta med arkitektur, design och systemutveckling tillsammans med någon eller några av våra kunder. Du har även möjlighet att vara delaktig i att bygga och utveckla vår verksamhet och våra erbjudanden.

Vill du vara med och utveckla vårt team av duktiga frontendutvecklare? Är du nyfiken och kreativ med ett stort engagemang? Då kommer du att trivas hos oss!

Vad kan du tillföra?

Vi ser gärna att du som söker har en relevant universitetsutbildning eller motsvarande erfarenhet samt goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift. Vi söker dig som tycker att det är spännande att vara med och skapa något nytt tillsammans med dedikerade och passionerade kollegor. Här är högt i tak och vi utvecklas hela tiden i takt med att våra kunders behov och önskemål förändras. Vi diskuterar oavbrutet nya tekniker och områden för att kunna hjälpa våra kunder att möta nya utmaningar och förutsättningar.

Du är öppen och lyhörd och har lätt för att skapa goda relationer med kunder och kollegor. Du har en positiv inställning och trivs bra då du får ta dig an nya utmaningar och kan ta egna initiativ. Att driva fram stora som små projekt tycker du är inspirerande.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urvalet sker löpande.

Kom och gör skillnad

Hos Combitech erbjuder vi, utöver spännande och utvecklande kunduppdrag, anställningstrygghet och förmånspaket, samtidigt som du får chans att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet.

Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, ingår som en naturlig del i din anställning. Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart också till dina utvecklingsmöjligheter.

Hos oss är du med och utvecklar teknikområdet för att möta kraven från framtidens digitala samhälle. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också bland annat flygande hjärtstartare som räddar liv, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår webb!