Human Resources Business Partner

På Combitech vill vi att du i din vardag ska få göra skillnad för människor, verksamheter och samhälle. Vi erbjuder utmaningar i det digitaliserade samhällets absoluta framkant. Hos oss får du möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt trygghet och balans i livet.

Din roll som HR Business Partner
HR funktionens uppdrag är att utveckla, implementera processer och strategier samt tjänster som bidrar till att Combitech når sina affärsmål. Du kommer att tillhöra HRBP-teamet med gemensamt ansvar för att leverera verksamhetsnära HR-stöd till avdelningar och funktioner i organisationen främst i Sverige men även i Norden. Din placeringsort kommer vara Göteborg.

Din uppgift blir att självständigt arbeta brett med operativa HR-frågor tillsammans med linjechefer i funktioner och avdelningar inom företaget. Du kommer även ha egna ansvarsområden och driva och koordinera arbetet inom t.ex. den organisatoriska och psykosociala arbetsmiljö, friskvård samt medarbetarundersökning. Arbetsuppgifterna kan innebära att arbeta i projektform, med andra stödfunktioner inom Combitech, eller i HR-projekt inom Saabkoncern där Combitech ingår som en del av affärsområde IPS.

Din kompetens och erfarenhet

Du har en akademisk examen från PA-programmet eller motsvarande samt flerårig erfarenhet av självständigt HR-arbete. Du har förmåga att arbeta via chefer på olika nivåer för att nå resultat samt förmåga att driva och slutföra projekt. Erfarenhet av HR-systemet Workday är meriterande. Som person är du drivande och har ett stort engagemang i det du gör. Du är van att arbeta med förändringsarbete och har god kommunikations- och samarbetsförmåga, samt behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Du bidrar till att vi har roligt på jobbet och drivs av att utvecklas både personligt och professionellt.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urvalet sker löpande.

Kom och gör skillnad

Hos Combitech erbjuder vi, utöver spännande och utvecklande kunduppdrag, anställningstrygghet och förmånspaket, samtidigt som du får chans att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet.

Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, ingår som en naturlig del i din anställning. Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart också till dina utvecklingsmöjligheter.