ILS-ingenjör

På Combitech ser vi på dig och din roll ur flera perspektiv. Vi vill att du ska stimuleras i ditt uppdrag. Bidra med energi i ditt team. Utveckla din kompetens. Känna trygghet i din anställning. Och uppleva balans i livet. Allt detta gör Combitech unikt. Nyfiken på oss? Vi är nyfikna på dig. 

Din roll som ILS-ingenjör

Det finns idag en allt större efterfrågan på robusta kommunikationslösningar både militärt och civilt. Combitech designar och levererar robusta kommunikationslösningar och vi hjälper våra kunder med studier kring framtidens kommunikation t. ex. inom försvarssektorn.

Vi söker dig som ser en utmaning i att arbeta med ILS-frågor såsom att minska kostnaden kring att använda och vidmakthålla tekniska system, i detta fall, försvarets radiokommunikationslösningar.

Du kommer att arbeta både i större leveransprojekt och i mindre uppdrag i nära samarbete med våra kunder. Arbetet är mycket omväxlande och omfattar allt från framtagande av underhållsberedningar, LCC-arbete och strukturarbete för ingående materiel till avveckling av system. Detta kräver därför en stor portion av personligt ansvar.

I denna roll agerar du även bollplank mot cheferna vid affärsutveckling. Genom att tillföra din kompetens inom området hjälper du dem utveckla verksamhetsområdet ILS.

Resor, främst inom landet, ingår i tjänsten.

Vad kan du tillföra?

Vi söker dig som vill ha kul på jobbet! Vi tror att du är nyfiken och kreativ med ett stort engagemang. Du har till grunden en positiv inställning och har en förmåga att se möjligheter. Du är öppen och lyhörd samt har lätt för att skapa goda relationer med personer i din omgivning. Du är noggrann, självständig och engagerad.

Vi söker dig som har flera års erfarenhet av arbete med inriktning mot ILS-arbete och avveckling inom FMV/FM. Vi ser att du har erfarenhet av försvarsmaktens olika stödsystem såsom PDRin, PDRrv, PMF eller TIA GoF. Har du även kännedom om PSUHP, UEF, PRIO (Resmat Rd-hantering) eller LIFT är det meriterande.

Du har erfarenhet av att jobba med försvarsmaktens underhållsdokumentation, överlämningshandlingar eller avvecklingshandlingar. Du har goda kunskaper i Microsoft Office.

Vissa av tjänsterna innebär arbete som omfattas av försvarssekretess. I dessa fall kommer det krävas att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning av en myndighet.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Vi tar semester i juli och tar upp rekryteringsprocessen igen i mitten av augusti. Välkommen till Combitech!

Kom och gör skillnad

Hos Combitech erbjuder vi, utöver spännande och utvecklande kunduppdrag, anställningstrygghet och förmånspaket, samtidigt som du får chans att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet.

Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, ingår som en naturlig del i din anställning. Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart också till dina utvecklingsmöjligheter.

Hos oss är du med och utvecklar teknikområdet för att möta kraven från framtidens digitala samhälle. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också bland annat flygande hjärtstartare som räddar liv, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår webb!