Informationsingenjör inom eftermarknadsområdet

Som konsult hos Combitech får du möjlighet att hjälpa kunder som är ledande i sina branscher att driva utvecklingen framåt och skapa nya värden genom digitalisering. På köpet erbjuder vi branschens bästa kompetensutveckling och hållbara anställningsvillkor. Nyfiken på oss? Vi är nyfikna på dig.

Din roll som informationsingenjör inom eftermarknadsområdet

Vi fortsätter att växa i Skåne och söker därför flera konsulter till Malmö! Combitech är drivande inom utvecklingen av området digitaliserad eftermarknad och söker nu dig som har erfarenhet inom området och är redo för större utmaningar och vill vidareutvecklas i en mycket spännande och högteknologisk miljö.

Som informationsingenjör på Combitech kommer du arbeta som konsult i nära samarbete med våra kunders konstruktörer i framkanten av den senaste tekniken inom olika branscher. Variationen av uppdrag och utvecklingsmöjligheter är stor inom Combitech samtidigt som uppgifterna är spännande och utmanande. Som konsult i våra uppdrag arbetar du omväxlande med text, visualisering och utbildningar.

Vad kan du tillföra?

Vi söker dig som har ett gediget intresse för att skriva på ett informativt och pedagogiskt sätt. Har du erfarenhet av teknisk produktinformation är det meriterande. Kanske har du då redan arbetat i serviceprojekt och kan förstå kunders behov på eftermarknadssidan. I rollen som konsult uppskattar vi framför allt att du är mån om att samarbeta på ett nyfiket, prestigelöst och ödmjukt sätt med god kommunikation. Du trivs i andras sällskap och vågar fråga när du behöver information. Likaså ser vi att du kan arbeta mer självständigt för att kunna lösa dina arbetsuppgifter när så krävs.

I botten har du en teknisk utbildning på högskolenivå, yrkeshögskola eller motsvarande inom t.ex. mekanik eller elektronik. God språklig och pedagogisk förmåga är en förutsättning samt att du behärskar både svenska och engelska utmärkt i tal och skrift. Beroende på uppdrag genomförs arbetet antingen på plats hos kund eller från vårt kontor i centrala Malmö. Det kan även förekomma tjänsteresor.

För oss är din personlighet en väldigt viktig del av din totala kompetens. Vi söker dig som vill ha kul på jobbet! Du bör vara utåtriktad samt bra på att koordinera, samspela och kommunicera i ditt dagliga arbete. Får du en uppgift driver du den i mål. Vi tror att du är nyfiken och kreativ med ett stort engagemang. Det är viktigt att du är öppen och lyhörd för kunders och kollegors behov samt har lätt för att skapa goda relationer. Du tycker att det är inspirerande att arbeta i både stora och små projekt och trivs i rollen som konsult.

 

Kom och gör skillnad

Att vara konsult på Combitech är lite annorlunda jämfört med andra konsultbolag. Utöver spännande och utvecklande kunduppdrag erbjuder vi anställningstrygghet och förmåner i nivå med andra branscher, samtidigt som du får chansen att växa i en företagskultur som uppmuntrar dig att utvecklas både personligt och professionellt. Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, är unikt och ingår som en naturlig del i din anställning.

Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart till dina utvecklingsmöjligheter. I Combitech är vi 1900 medarbetare som tror på framtiden och drivs av missionen att skapa hållbar nytta för människor, verksamheter och samhälle. Som medarbetare på Combitech växer vi tillsammans i en kultur där vi uppmuntrar personlig utveckling, balans i livet och ett kreativt förhållningssätt till problemlösning. Vi sammanfattar det i vår mission, Technology with a purpose.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår hemsida! Eller varför inte kontakta en combitechare på LinkedIn?

Urvalet sker löpande. Ansök till tjänsten via länk.

Välkommen till Combitech!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.