Informationssäkerhetskonsult med fokus granskning

Combitech expanderar och vi vill därför bli fler konsulter inom Cyber Security som vill arbeta med att bidra till ett tryggare samhälle! Vill du hjälpa oss bidra till ett tryggare samhälle genom att skapa medvetenhet om, och säkerhet i, hur information hanteras?

Din roll som Informationssäkerhetskonsult inom granskning

Vi arbetar brett med att stötta bland annat Försvarsmakten, FMV och försvarsindustrin i livscykelns alla delar med allt från behovsanalys, kravställning och design till granskning och testning. Vi söker nu personer som kan hjälpa oss bli fler och bättre inom dessa områden, framför allt vad gäller granskning och dokumentation av system och lösningar.

I din roll hos oss kommer du stödja kunden i deras arbete att granska IT-system ur ett säkerhetsperspektiv innan de tas i drift genom att säkerställa att de uppfyller gällande krav och regelverk. Vi hjälper kunden att planera deras IT-informationssäkerhetsarbete för att utveckla säkra system. Du kommer att arbeta med granskning av system och dokumentation, men även framtagning av nödvändig dokumentation för att ett system ska kunna klara en genomlysning av dess informations- och IT-säkerhet. Därför kan arbetsuppgifterna variera i olika uppdrag och innehåller ofta en kombination ovan nämnda områden.

Vad kan du tillföra?

Vi söker dig med informationssäkerhetskompetens och dokumentationsförmåga, gärna med teknikintresse och tidigare erfarenhet av Försvarsmakten.

Du har en teknisk akademisk utbildning eller motsvarande. Vi söker både seniora och juniora profiler med erfarenhet eller stort intresse för informationssäkerhet. Vi ser gärna att du har erfarenhet inom något av följande områden:

  • Systemdesign och systemintegration
  • Teknik med fokus på IT-säkerhet
  • Kravhantering och kravhanteringsverktyg
  • Granskning och analys
  • IT-säkerhetsarkitektur
  • Teknisk dokumentation
     

I det dagliga arbetet är du strukturerad och noga med leveranser, samt har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, både på svenska och engelska. Du är en social person som har lätt för att skapa goda relationer med personer i din omgivning och förstår vikten av en bra kundrelation.

Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.

Placeringsort är främst Malmö eller Växjö men även andra orter där Combitech är representerade kan vara aktuella.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Vi tar semester i juli och återupptar rekryteringsprocessen i augusti.

Kom och gör skillnad

Hos Combitech erbjuder vi, utöver spännande och utvecklande kunduppdrag, anställningstrygghet och förmånspaket, samtidigt som du får chans att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet.

Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, ingår som en naturlig del i din anställning. Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart också till dina utvecklingsmöjligheter.

Hos oss är du med och utvecklar teknikområdet för att möta kraven från framtidens digitala samhälle. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också bland annat flygande hjärtstartare som räddar liv, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår webb!