Informationssäkerhetskonsulter - med fokus på GRC

På Combitech vill vi att du i din vardag ska få göra skillnad för människor, verksamheter och samhälle. Vi erbjuder utmaningar i det digitaliserade samhällets absoluta framkant. Hos oss får du möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt trygghet och balans i livet.

Din roll som informationssäkerhetskonsult

Till vår verksamhet inom Cyber Security och Governance, Risk och Compliance söker vi nu erfarna konsulter. Vi har en mängd spännande kunder och uppdrag både inom och utanför norden och har ett stort behov av fler entusiastiska och engagerade konsulter.

I denna roll kommer du leda olika uppdrag i team med andra konsulter, ta kunddialog och säkerställa kvalitativa leveranser hos olika typer av kunder. Du ska, tillsammans med ditt team, vilja leda och guida kunden till rätt beslut inom området. Vi letar efter dig som vill vara med och bygga dessa framgångsrika team som kan utveckla både våra kunders och vår egen verksamhet.

Du blir även en del av ett större team som hjälps åt i stort och smått, internt och externt. Vi har högt i tak och här jobbar en blandning av seniora och juniora konsulter där man lär av varandra. Vår verksamhet genomsyras av, och uppskattas av kunderna för, vår professionalism, lyhördhet och kundfokus.

Om du gillar utmaningar och blir sporrad av de möjligheter en växande organisation innebär så är det här ett jobb för dig!

Vad kan du tillföra?

Vi söker dig som har minst 7 års erfarenhet inom informationssäkerhet. För att lyckas i rollen ska du ha kunskap och erfarenhet av att ha arbetat med governance, risk och compliance inom cybersäkerhet/informationssäkerhet. Du kan förstå och kommunicera olika säkerhetsaspekter i varierande verksamhetskontexter och tekniknivåer på både svenska och engelska.

Har du dokumenterad erfarenhet av praktiskt arbete med olika standarder, best practice och regelverk inom området cybersäkerhet är det en fördel. Ett stort plus är om du har någon certifiering enligt CISM, CISSP, CISA, CRISC, ISO 27001 Lead Implementer, PCI DSS QSA eller GDPR. Har du tidigare arbetat som konsult eller lett team inom informationssäkerhetsområdet eller inom Risk Management/Compliance är det en fördel.

Som person tror vi att du är social och har en stark drivkraft och vana av att arbeta med en bredd av uppdrag. En viktig kvalifikation hos alla våra konsulter är att förstå komplexa verksamheter och kunna föreslå anpassade lösningar, detta innebär att jobbet kräver en god pedagogisk förmåga. Vidare söker vi dig som gillar att ta ansvar och kan ta projekt från ax till limpa på ett självständigt sätt.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urvalet sker löpande.

Kom och gör skillnad

Hos Combitech erbjuder vi, utöver spännande och utvecklande kunduppdrag, anställningstrygghet och förmånspaket, samtidigt som du får chans att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet.

Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, ingår som en naturlig del i din anställning. Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart också till dina utvecklingsmöjligheter.

Hos oss är du med och utvecklar teknikområdet för att möta kraven från framtidens digitala samhälle. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också bland annat flygande hjärtstartare som räddar liv, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår webb!