Informationssäkerhetskonsulter med fokus på GRC

På Combitech vill vi att du i din vardag ska få göra skillnad för människor, verksamheter och samhälle. Vi erbjuder utmaningar i det digitaliserade samhällets absoluta framkant. Hos oss får du möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt trygghet och balans i livet.

Din roll som informationssäkerhetskonsult

Är du intresserad av Governance, Risk och Compliance? Just nu söker vi fler erfarna konsulter inom cybersäkerhet till detta spännande område i Göteborg! I denna roll ansvarar du tillsammans med ett team för olika uppdrag hos våra kunder både i och utanför norden. Du kommer i dialog med kund säkerställa kvalitativa leveranser och du, tillsammans med ditt team, leder och guidar kunden till rätt beslut inom respektive området.

Hos blir du en del av ett större team som hjälps åt, både internt och externt. Vi har högt i tak och i vår enhet jobbar en blandning av seniora och juniora konsulter där alla lär av varandra. Vår verksamhet genomsyras av, och uppskattas av kunderna för; vår professionalism, lyhördhet och kundfokus.

Combitechs kontor är placerat på Lindholmen, här arbetar ca 300 personer inom många olika spännande teknikprojekt. Om du gillar utmaningar och blir sporrad av de möjligheter en växande organisation har med sig, då är det här ett jobb för dig!

Vad kan du tillföra?

På Combitech är de personliga egenskaperna viktiga och vi tror att du är en person som är social, självgående och gillar att arbeta med en bredd olika uppdrag. Du bidrar även till ett bra arbetsklimat och en god teamkänsla, något som vi på Combitech värdesätter högt. En viktig kvalifikation hos alla våra konsulter är att förstå komplexa verksamheter och kunna föreslå anpassade lösningar, detta innebär att jobbet även kräver en god pedagogisk förmåga.

Du som söker har minst 3 års arbetslivserfarenhet av informationssäkerhet. För att lyckas i rollen bör du ha kunskap och erfarenhet av att ha arbetat med governance, risk och compliance inom cybersäkerhet och informationssäkerhet. Du förstår och kan kommunicera olika säkerhetsaspekter i varierande verksamhetskontexter och tekniknivåer på både svenska och engelska.

Har du dokumenterad erfarenhet av praktiskt arbete med olika standarder, best practice och regelverk inom området cybersäkerhet är det en fördel. Meriterande är om du har erfarenhet av certifiering mot ISO 27001 och andra säkerhetsstandarder och best practice. Har du tidigare arbetat som konsult eller haft en ledande roll inom informationssäkerhetsområdet eller inom Risk Management/Compliance är det en fördel.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urvalet sker löpande. Välkommen till Combitech!

Kom och gör skillnad

Hos Combitech erbjuder vi, utöver spännande och utvecklande kunduppdrag, anställningstrygghet och förmånspaket, samtidigt som du får chans att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet.

Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, ingår som en naturlig del i din anställning. Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart också till dina utvecklingsmöjligheter.

Hos oss är du med och utvecklar teknikområdet för att möta kraven från framtidens digitala samhälle. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också bland annat flygande hjärtstartare som räddar liv, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår webb!