Ingenjör inom Mikrovågsdesign

På Combitech vill vi att du i din vardag ska få göra skillnad för människor, verksamheter och samhälle. Vi erbjuder utmaningar i det digitaliserade samhällets absoluta framkant. Hos oss får du möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt trygghet och balans i livet.

 

Din roll som ingenjör inom mikrovågsdesign

Att arbeta som konsult på Combitech är både utvecklande och utmanande. I rollen som mikrovågsingenjör kommer du att arbeta hos en av våra kunder i Göteborgsområdet. Rollen innebär bland annat att utföra anpassningar av nuvarande produkter men även att utveckla nya mikrovågsprodukter. Du kommer även att få genomföra konceptdesign av en hel apparat, definiera mätuppställningar för olika prestandaparametrar och göra goda avvägningar mellan prestanda, tillverkningsbarhet och totalkostnad.
 

Vidare kommer du att delta i offertarbeten genom att ta fram tekniska beskrivningar, granska slutkundens kravspecifikation och bistå med kostnadskalkylering. Du kommer att stödja produktion och produktionstester på hybrid i renrumsmiljö.


För oss på Combitech är balansen mellan arbete och fritid viktig, vi ser långsiktigt på våra medarbetare och vill att alla stannar och jobbar hos oss länge. Vi tycker även att kompetensutveckling är viktigt, både genom traditionella utbildningar, men även genom att lära av varandra och jobba i team.


 

Vad kan du tillföra?

Du som söker är Civilingenjör eller har motsvarande akademisk utbildning och har dokumenterad erfarenhet av att jobba med mikrovågsdesign > 5GHz. Du har goda kunskaper i användning av mikrovågsmätinstrument, design med kapslade komponenter, MMIC design, Hybriddesign, LO design samt att du har jobbat med de verktyg som används i designarbetet (ADS, Momentum, HFSS, Matlab, etc). Har du erfarenhet av att jobba Agilt är det meriterande.

Som person gillar du att jobba i team och att driva arbetet framåt. Du har inga problem med att ta initiativ och beslut, samtidigt som du bidrar till att samarbetet i teamet flyter på. Du gillar att leverera bra resultat och tar gärna till dig nya arbetssätt och metoder. Du trivs i internationella sammanhang och har mycket goda kunskaper i engelska.


Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urvalet sker löpande.


 

Kom och gör skillnad

Hos Combitech erbjuder vi, utöver spännande och utvecklande kunduppdrag, anställningstrygghet och förmånspaket, samtidigt som du får chans att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet.


Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, ingår som en naturlig del i din anställning. Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart också till dina utvecklingsmöjligheter.

Hos oss är du med och utvecklar teknikområdet för att möta kraven från framtidens digitala samhälle.

Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också bland annat flygande hjärtstartare som räddar liv, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga.


Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår webb!