Ingenjör med intresse för geometrisäkring

På Combitech ser vi på dig och din roll ur flera perspektiv. Vi vill att du ska stimuleras i ditt uppdrag. Bidra med energi i ditt team. Utveckla din kompetens. Känna trygghet i din anställning. Och uppleva balans i livet. Allt detta gör Combitech unikt. Nyfiken på oss? Vi är nyfikna på dig. 


Din roll som Geometrisäkringsingenjör

Combitech i Karlskrona söker en erfaren geometrisäkringsingenjör inom fartyg och övrig industri. Du kommer att ingå i ett geometrisäkringsteam på SAAB Kockums . Vi letar efter dig som har kunskap om toleransanalyser på komponenter eller hela system. Vi ser att du har några års erfarenhet av robusta konstruktioner och förstår utvecklingsfasen från koncept till färdig produkt. Vi behöver säkerställa att konstruktionen blir rätt från början och att de krav som ställs på produkten uppfylls samtidigt som vi hjälper våra kunder att stärka sin geometrisäkringsprocess. Kockums i Karlskrona söker inom ramen för geometrisäkring en tjänst där fokus är verifiering av slutprodukten. Det ingår även ett tätt samarbete med konstruktion och framtagning av ett geometrisäkrat produktunderlag. Fokus är att planera och bereda alla produktmätningar samt tillsammans med mättekniker välja rätt mätmetod. Den huvudsakliga arbetsuppgiften är att omvandla produktkraven till ett mätprogram samt presentera resultatet på ett sådant sätt att eventuella avvikelser blir tydliga och även bidra till förslag på åtgärdspaket.

En god baskunskap i mekanisk konstruktion och ritningsunderlag med Form&läge kravsättning. Vi värdesätter kunskap inom mätning, mätberedning och mjukvaror som t ex SpatialAnalyzer, Polyworks, PC-DMIS eller liknande mjukvara. God kunskap om ritningsunderlag med Form&läge kravsättning. Erfarenhet av svetsade produkter i höghållfast stål är meriterande.
 

Vad kan du tillföra?

Du har högskoleutbildning med inriktning mot produktutveckling, konstruktion eller motsvarande erfarenhet av liknande arbeten. Du har lätt att förstå skillnaden mellan den teoretiska världen skapad i CAD-miljö och den fysiska verkligheten med alla sina variationer.

Du kommer vara en del av ett team med lång erfarenhet och det är meriterande om du dessutom har några års erfarenhet av konstruktionsarbete. Och har du erfarenhet av Creo är det meriterande också om du har erfarenhet av marknadens programvaror för toleransanalyser så som RD&T eller 3DCS.

Som person är det viktigt att du är öppen och har lätt för att skapa goda relationer med personer i din omgivning. Du bör också förstå vad det innebär att arbeta som teknisk konsult, att du har en positiv inställning, stor initiativförmåga och trivs med att jobba i team nära kunden. Du är lyhörd, prestigelös samt nyfiken på utmaningar som ett led i din professionella utveckling. 


Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urvalet sker löpande. Välkommen till Combitech!

Kom och gör skillnad

Att vara konsult på Combitech är lite annorlunda jämfört med andra konsultbolag. Utöver spännande och utvecklande kunduppdrag erbjuder vi anställningstrygghet och förmåner i nivå med andra branscher, samtidigt som du får chansen att växa i en företagskultur som uppmuntrar dig att utvecklas både personligt och professionellt. Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, är unikt och ingår som en naturlig del i din anställning.

Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart till dina utvecklingsmöjligheter. I Combitech är vi 1900 medarbetare som tror på framtiden och drivs av missionen att skapa hållbar nytta för människor, verksamheter och samhälle. Som medarbetare på Combitech växer vi tillsammans i en kultur där vi uppmuntrar personlig utveckling, balans i livet och ett kreativt förhållningssätt till problemlösning. Vi sammanfattar det i vår mission, Technology with a purpose.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår hemsida! Eller varför inte kontakta en combitechare på LinkedIn?