Ingenjörer - inom Industriell IT och automation

På Combitech arbetar vi i teknikens framkant. Vi digitaliserar bland annat gruvbranschen tillsammans med LKAB, ABB, Epiroc och AB Volvo. Med nyskapande samarbeten i digitala ekosystem skapar vi framtidens gruva som är koldioxidfri, digitaliserad och autonom. Vill du vara med på vår resa?

Din roll som automationsingenjör

Inom industrin sker en spännande utveckling just nu -  automatisering , smartare produktion och snabbare processer. Vi söker ingenjörer som vill vara med på denna resa!

Våra kunder finns inom tillverkningsindustri och din roll blir att delta i utveckling av styrprogram och framtagande av nya tekniska lösningar tillsammans med oss och våra kunder. Dina arbetsuppgifter kan innehålla utredningar, lösningsbeskrivningar, felsökningar och analyser samt utveckling och programmering.

Vad kan du tillföra?

Du är civilingenjör eller högskoleingenjör med inriktning mot el/data /mekatronik eller liknande samt har erfarenhet av automation och industriell IT. Kanske har du erfarenhet av att producera mjukvara och hårdvara för automatisering av produktionsprocesser och andra processer. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av PLC-, HMI och gärna något av styrsystemen från Siemens (till exempel PSC7), Mitsubishi eller ABB. Det är dessutom meriterande om du har erfarenhet av felsökning, idrifttagningar samt kunskap om datornätverk.
 

För oss på Combitech är de personliga egenskaperna viktiga och vi tror att du är en öppen nyfiken person som bidrar till ett bra arbetsklimat och en god teamkänsla. Du är inte rädd för nya utmaningar, har en positiv inställning och tar egna initiativ. Du tycker att det är inspirerande att vara med och driva fram stora som små projekt och förstår vikten av en bra kundrelation.

Kom och gör skillnad

Hos Combitech erbjuder vi, utöver spännande och utvecklande kunduppdrag, anställningstrygghet och förmånspaket, samtidigt som du får chans att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet. Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, ingår som en naturlig del i din anställning. Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart också till dina utvecklingsmöjligheter.

Hos oss är du med och utvecklar teknikområdet för att möta kraven från framtidens digitala samhälle. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också bland annat flygande hjärtstartare som räddar liv, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår webb!