Ingenjörer - inom Industriell IT och automation

Som konsult hos Combitech får du möjlighet att hjälpa kunder som är ledande i sina branscher att driva utvecklingen framåt och skapa nya värden. På köpet erbjuder vi branschens bästa kompetensutveckling och hållbara anställningsvillkor. Nyfiken på oss? Vi är nyfikna på dig.

Din roll som Ingenjör inom Industriell IT och automation

Combitech är just nu inne i en expansiv fas och behöver förstärka vår verksamhet med en ingenjör som vill arbeta med automation inom produktion och tillverkning.

Våra kunder finns inom tillverkningsindustri och din roll blir att delta i utvecklingen tillsammans med oss och våra kunder. Dina arbetsuppgifter kan innehålla utredningar och analyser, felsökningar, utveckling och programmering av olika system.

Baserat på dina erfarenheter, styrkor och ambitioner hittar vi tillsammans rätt roll och utmaning för dig!

Vad kan du tillföra?

Du är civilingenjör eller högskoleingenjör och har erfarenhet av MES eller Industriell IT. Kanske har du erfarenhet av att producera mjukvara och hårdvara för automatisering av produktionsprocesser och andra processer. Meriterande är om du har erfarenhet av PLC- och HMI samt programmering i C eller C++.

Som person är du nyfiken, energifull och flexibel vilket bidrar till en positiv anda. Du är en öppen person som har lätt för att skapa goda relationer med andra i din omgivning. Du har lätt för att ställa om mellan olika uppdrag och är inte rädd för utmaningar, har en positiv grundinställning och tar egna initiativ. Du har en inre drivkraft av att vilja utvecklas och bredda din kompetens samt är villig att dela med dig av dina kunskaper till andra.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan direkt.

Kom och gör skillnad

Hos Combitech erbjuder vi, utöver spännande och utvecklande kunduppdrag, anställningstrygghet och förmånspaket, samtidigt som du får chans att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet.

Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, ingår som en naturlig del i din anställning. Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart också till dina utvecklingsmöjligheter.

Hos oss är du med och utvecklar teknikområdet för att möta kraven från framtidens digitala samhälle. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också bland annat flygande hjärtstartare som räddar liv, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår webb!

Kontaktperson:

Malin Lindberg, +46 73 4189355