Ingenjörer inom eftermarknad till Combitech Göteborg

Vi tror på kraften i att kombinera kompetenser och personligheter. Därför söker vi dig som vill utmanas och utvecklas i en kultur där vi tillsammans skapar hållbar nytta för människor, verksamheter och samhället i stort. Nyfiken på oss? Vi är nyfikna på dig!

Din roll som Ingenjör inom eftermarknad

Combitech fortsätter att växa i Göteborg och nu söker vi dig som vill jobba som ingenjör inom eftermarknad! Combitech är drivande inom utvecklingen av bl.a. digitaliserad eftermarknad. Vi söker både juniora kandidater med något/några års erfarenhet samt mycket erfarna kandidater för de tyngre uppdragen.

Vi söker flera olika roller inom eftermarknad såsom: Teknikinformatörer, Diagnosingenjörer, Metodingenjörer, Projektledare och Projektkoordinatorer. Hos oss får du chansen att vidareutvecklas i en mycket spännande och högteknologisk miljö.

Exempel på uppdrag:

Teknikinformatör, här arbetar du nära våra kunders konstruktörer och utvecklare inom olika branscher. Du arbetar omväxlande med text, visualisering och utbildningar. Du har ett gediget intresse för tekniken samt skrivande på ett informativt och pedagogiskt sätt.

Projektledare, här rapporterar du till beställare och ansvarar för att driva de projekt som du jobbar i och säkerställer uppställda krav på kvalitét, tid och kostnad. Du ansvarar för att strukturera projektet, fördela arbetsuppgifter och ta fram tid-, resurs- och kommunikationsplaner.

Vad kan du tillföra?

För oss är din personlighet en väldigt viktig del av din totala kompetens. Du är mån om att samarbeta på ett nyfiket och prestigelöst sätt med god kommunikation. Du har lätt för att förstå kundernas behov och skapa goda relationer. Du tycker att det är inspirerande att arbeta i både stora och små projekt och trivs i rollen som konsult.

Vi ser gärna att du har en teknisk utbildning på högskolenivå, yrkeshögskola eller motsvarande samt gärna en dokumenterad fordonsindustri- eller försvarsindustrierfarenhet.

God språklig och pedagogisk förmåga är en förutsättning samt att du behärskar både svenska och engelska utmärkt i tal och skrift.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urvalet sker löpande.

Kom och gör skillnad

Hos Combitech erbjuder vi, utöver spännande och utvecklande kunduppdrag, anställningstrygghet och förmånspaket, samtidigt som du får chans att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet.

Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, ingår som en naturlig del i din anställning. Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart också till dina utvecklingsmöjligheter.

Hos oss är du med och utvecklar teknikområdet för att möta kraven från framtidens digitala samhälle. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också bland annat flygande hjärtstartare som räddar liv, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår webb!