Ingenjörer med intresse för geometrisäkring

På Combitech vill vi att du i din vardag ska få göra skillnad för människor, verksamheter och samhälle. Vi erbjuder utmaningar i det digitaliserade samhällets absoluta framkant. Hos oss får du möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt trygghet och balans i livet.  

Din roll

Vi vill utöka vårt team av erfarna geometrisäkringsingenjörer, främst inom fordon, men även flyg och övrig industri. Vi letar efter personer som har kunskap om toleransanalyser på komponenter eller hela system. Vi behöver säkerställa att konstruktionen blir rätt från början och att de krav som ställs på produkten uppfylls, samtidigt som vi hjälper våra kunder att stärka sin geometrisäkringsprocess.

Vad kan du tillföra?

Vi tror att du är högskoleingenjör, gärna med inriktning maskinteknik, eller har lång erfarenhet av liknande arbete. Du har lätt att förstå skillnaden mellan den teoretiska världen, skapad i CAD-miljö, och den fysiska verkligheten med sina variationer. Du kommer vara en del av ett team med lång erfarenhet och det är meriterande om du har erfarenhet av robusta konstruktioner och förstår utvecklingsfasen från koncept till färdig produkt. Antingen jobbar du redan idag med geometrisäkring, eller så har du några års erfarenhet som konstruktör och är intresserad av att utvecklas vidare. Du behärskar Catia V5 och/eller NX och du har erfarenhet av marknadens programvaror för toleransanalyser, så som RD&T eller 3DCS.

På det personliga planet är det viktigt att du är öppen och har lätt för att skapa goda relationer med personer i din omgivning. Du bör också förstå vad det innebär att arbeta som teknisk konsult, att du har en positiv inställning, stor initiativförmåga och trivs med att jobba i team nära kunden. Vi tror även att du är lyhörd, prestigelös samt nyfiken på utmaningar som ett led i din professionella utveckling.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urvalet sker löpande. Välkommen till Combitech!

Kom och gör skillnad

Hos Combitech erbjuder vi, utöver spännande och utvecklande kunduppdrag, anställningstrygghet och förmånspaket, samtidigt som du får chans att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet.

Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, ingår som en naturlig del i din anställning. Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart också till dina utvecklingsmöjligheter.

Hos oss är du med och utvecklar teknikområdet för att möta kraven från framtidens digitala samhälle. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också bland annat flygande hjärtstartare som räddar liv, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår webb!