IT-arkitekt - med ett brinnande intresse för teknik

På Combitech arbetar vi i teknikens framkant. Vi digitaliserar bland annat gruvbranschen tillsammans med LKAB, ABB, Epiroc och AB Volvo. Med nyskapande samarbeten i digitala ekosystem skapar vi framtidens gruva som är koldioxidfri, digitaliserad och autonom. Vill du vara med på vår resa?

Din roll som IT-arkitekt

Som IT-arkitekt hos oss får du samverka med erfarna kollegor som älskar att dela med sig av sina kunskaper och diskutera olika lösningar på en avancerad nivå. Vi söker därför dig som vill fördjupa din kompetens, har ett brinnande intresse för ny teknik och vill få chansen att bidra i spännande projekt.

I din roll som IT-arkitekt kan du komma att arbeta med arkitekturbeskrivningar för integrationer för interna och externa system, säkerställa att lösningar följer fastlagda riktlinjer och principer samt upprätta dokumentation som berör lösningsarkitektur. Du kan utifrån en kravbild genomföra arkitekturanalyser och föreslå lösningar som är långsiktigt hållbara.

Combitech erbjuder dig en stor flexibilitet och möjlighet att ta ansvar för uppdrag som passar din profil och erfarenhet. Du kommer att få chansen att arbeta med den senaste tekniken hos kunder inom olika branscher.

Vad kan du tillföra?

Du har en högskole- eller universitetsutbildning inom data / systemvetenskap samt några års arbetslivserfarenhet inom IT-arkitektur. Du har god erfarenhet av att arbeta i agila projekt och av testdriven utveckling. Är du dessutom certifierad IT-arkitekt är det naturligtvis meriterande.

Du är en kommunikativ person som tycker det är kul att interagera med din omgivning och som trivs med att jobba i team. Då du har lätt för att se kundnyttan i det du gör samt agera förtroendeingivande och rådgivande för dina uppdragsgivare passar konsultrollen dig. Du är en initiativtagande person som gillar att ställas inför kluriga problem.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urvalet sker löpande.

Kom och gör skillnad

Hos Combitech erbjuder vi, utöver spännande och utvecklande kunduppdrag, anställningstrygghet och förmånspaket, samtidigt som du får chans att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet.

Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, ingår som en naturlig del i din anställning. Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart också till dina utvecklingsmöjligheter.

Hos oss är du med och utvecklar teknikområdet för att möta kraven från framtidens digitala samhälle. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också bland annat flygande hjärtstartare som räddar liv, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår webb!