IT-arkitekt

På Combitech vill vi att du i din vardag ska få göra skillnad för människor, verksamheter och samhälle. Vi erbjuder utmaningar i det digitaliserade samhällets absoluta framkant. Hos oss får du möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt trygghet och balans i livet

Din roll som IT-arkitekt

Som IT-arkitekt hos oss får du samverka med våra duktiga arkitekter som älskar att dela med sig av sina kunskaper och diskutera olika lösningar på en avancerad nivå. Vi söker därför dig som vill fördjupa din kompetens, har ett brinnande intresse för ny teknik och vill få chansen att bidra i omfattande och spännande projekt.

Combitech erbjuder dig en stor flexibilitet och möjlighet att ta ansvar för uppdrag som passar din profil och erfarenhet. Du kommer att få arbeta med den senaste tekniken och de mest framstående företagen inom ditt intresseområde. I din roll som IT arkitekt kan du komma att arbeta med arkitekturbeskrivningar för integrationer för interna och externa system. Säkerställa att lösningar följer fastlagda riktlinjer och principer och upprätta dokumentation som berör lösningsarkitektur. Samt utifrån kravbild genomföra arkitekturanalyser och föreslå lösningar som är långsiktigt hållbara. Rollen innebär att du har förmåga att ha både helhetssyn och djup förståelse av detaljernas betydelse, för att utifrån den framtida behovsbilden skapa tydlighet och förutsättningar för verksamheters utveckling. Som IT-arkitekt kommer du att arbeta med kunder inom olika branscher och verksamheter.

Vad kan du tillföra?

Vi söker dig som har några års erfarenhet inom IT-arkitektur och som är redo att anta nya utmaningar. Du har en eftergymnasial utbildning inom data/ systemvetenskap eller motsvarande praktisk erfarenhet av systemutveckling. Vi vill gärna att du har erfarenhet av ovan nämnda uppgifter samt att du har god erfarenhet av att arbeta i agila projekt och av testdriven utveckling. Är du dessutom certifierad IT-arkitekt är det naturligtvis ett stort plus.

Vi lägger stor vikt vid att du är en social och kommunikativ person som tycker att det är kul att interagera med din omgivning. Du blir lätt en i gänget och har inga problem med att jobba i team. Konsultrollen passar dig bra och du har lätt för att se kundnyttan i det du gör samt agera förtroendeingivande och rådgivande för dina uppdragsgivare. I din vardag tar du gärna initiativ och är en effektiv problemlösare som ser möjligheter istället för problem. Som konsult ser du utmaningen i att kombinera resultatorientering och socialt samspel.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urvalet sker löpande. Välkommen till Combitech!

Kom och gör skillnad

Hos Combitech erbjuder vi, utöver spännande och utvecklande kunduppdrag, anställningstrygghet och förmånspaket, samtidigt som du får chans att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet.

Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, ingår som en naturlig del i din anställning. Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart också till dina utvecklingsmöjligheter.

Hos oss är du med och utvecklar teknikområdet för att möta kraven från framtidens digitala samhälle. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också bland annat flygande hjärtstartare som räddar liv, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår webb!

Kontaktpersoner:

Susanne Lieberg: 036 19 47 69

Fredrik Hjort: 0102 162 067