IT-arkitekter och kravställare inom E-hälsa

På Combitech vill vi att du i din vardag ska få göra skillnad för människor, verksamheter och samhälle. Vi erbjuder utmaningar i det digitaliserade samhällets absoluta framkant. Hos oss får du möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt trygghet och balans i livet.

Din roll som konsult

Combitech växer inom området E-hälsa och söker just nu IT-arkitekter och kravställare till dessa områden. Att jobba som konsult inom området E-hälsa innebär att du får vara med i digitaliseringen av flertalet tjänster som används av såväl vårdpersonal som invånare. 

Som IT-arkitekt hjälper du våra kunder med den gemensamma infrastruktur, integration och IT-arkitektur som ligger till grund för många av tjänsterna.

Som kravställare hjälper du våra kunder se till att de uppfyller de krav och behov som ställs på systemen. Du analyserar kraven och ser till att fånga in dem så de blir mätbara och korrekta. Du hjälper till att hantera ändringar som dyker upp och ser till hela kedjan och för löpande dialog med beställaren.

Combitech erbjuder spännande uppdrag i Stockholmsområdet tillsammans med bra förmåner och stabila anställningsvillkor. Som konsult hos oss kommer din personliga utveckling i fokus. Du erbjuds kontinuerlig kompetensutveckling i form av interna och externa kurser inom både tekniska ämnen men även personlig utveckling. Vi tror på kombinationskraft och att vi är som bäst när vi tar hjälp av varandra.

Vad kan du tillföra?

Vi söker dig med minst 7 års relevant erfarenhet inom området. Du som säker ska har erfarenhet av att jobba med antingen E-hälsa, vana att jobba med myndighet eller vana att jobba som konsult. Du har även en högskoleutbildning som är relevant för området.

Dina kunskaper genomsyras av god teknisk förståelse kombinerat med god social förmåga då tjänster som denna innebär många kontaktytor. Förmågan att byta abstraktionsnivå mellan teknik och organisation är väldigt viktig i dessa roller; vi ser att du har ett holistiskt och tvärfunktionellt angreppssätt i ditt arbete.

Som konsult är det viktigt att du är öppen och lyhörd och kan skapa goda relationer med personer i din omgivning, både kollegor och kunder. Du gillar nya utmaningar, är engagerad och vill utvecklas tillsammans med oss för att driva utvecklingen framåt. Vi tror att du gillar att driva på projekt framåt och hitta kreativa lösningar.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urvalet sker löpande.

Kom och gör skillnad

Hos Combitech erbjuder vi, utöver spännande och utvecklande kunduppdrag, anställningstrygghet och förmånspaket, samtidigt som du får chans att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet.

Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, ingår som en naturlig del i din anställning. Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart också till dina utvecklingsmöjligheter.

Hos oss är du med och utvecklar teknikområdet för att möta kraven från framtidens digitala samhälle. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också bland annat flygande hjärtstartare som räddar liv, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår webb!