Javautvecklare – Med god erfarenhet av systemering av IT-system

På Combitech arbetar vi i teknikens framkant. Vi digitaliserar bland annat gruvbranschen tillsammans med LKAB, ABB, Epiroc och AB Volvo. Med nyskapande samarbeten i digitala ekosystem skapar vi framtidens gruva som är koldioxidfri, digitaliserad och autonom. Vill du vara med på vår resa?

Din roll som Javautvecklare

I nya fräscha lokaler ett stenkast från stationen finns vi i centrala Jönköping! Combitech är ett innovativt företag som växer så det knakar och vi vill bli ännu fler! Vill du bli en av oss?

Vi är på jakt efter dig som är en duktig och driven javautvecklare till våra uppdrag som spänner över hela utvecklingscykeln från systemering, arkitektur och design till implementation och verifiering. Som javautvecklare hos oss kommer du att arbeta inom olika branscher som utvecklare, designer eller arkitekt beroende på din bakgrund och ditt intresse.

Som anställd hos oss får du en stor flexibilitet och möjlighet att ta ansvar för uppdrag som passar din profil och erfarenhet, både ute hos kund men även i vår åtagandeverksamhet.

Utöver en härlig arbetsplats med sköna kollegor så har vi spännande uppdrag där du kommer att få arbeta med den senaste tekniken och de mest framstående företagen, både lokalt som nationellt, inom ditt intresseområde.

Vad kan du tillföra?

Du är civil-/högskoleingenjör eller motsvarande inom datavetenskap, datateknik eller liknande. Du har erfarenhet av utveckling och systemering av IT-system. Ett krav är att du har en god förmåga att kommunicera i såväl tal som skrift på både svenska och engelska.

Vi tror att du är en person med ett stort intresse för teknik som tycker om att jobba tillsammans med andra för att lösa problem och nå målen. Du har också en god förmåga att driva ditt arbete framåt självständigt. Du är noggrann och har ett sinne för kvalitet. Hos oss får du arbeta i en miljö där du får samspela med andra och personlig och professionell utveckling är i fokus.


Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urvalet sker löpande.
 


Kom och gör skillnad

Hos Combitech erbjuder vi, utöver spännande och utvecklande kunduppdrag, anställningstrygghet och förmånspaket, samtidigt som du får chans att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet.

Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, ingår som en naturlig del i din anställning. Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart också till dina utvecklingsmöjligheter.

Hos oss är du med och utvecklar teknikområdet för att möta kraven från framtidens digitala samhälle. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också bland annat flygande hjärtstartare som räddar liv, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår webb!