Javautvecklare

På Combitech vill vi att du i din vardag ska få göra skillnad för människor, verksamheter och samhälle. Vi erbjuder utmaningar i det digitaliserade samhällets absoluta framkant. Hos oss får du möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt trygghet och balans i livet.

Din roll som javautvecklare

Som anställd hos oss på Combitech erbjuder vi dig stor flexibilitet och möjlighet att ta ansvar för uppdrag som passar din profil och erfarenhet. Du kommer att få arbeta med den senaste tekniken och de mest framstående företagen inom ditt intresseområde. 

Som Javautvecklare förstår du system ur ett helhetsperspektiv både front- och back-end, samt är bra på att hitta lösningar som matchar kundens behov. En styrka hos dig är att strukturera kod och därigenom möjliggöra bästa användarupplevelse och skalbarhet

Vi på Combitech kan erbjuda en kreativ arbetsmiljö och spännande uppdrag hos kunder i olika branscher, bland annat säkerhet, telekom, fordon, försvarsindustrin, bank och finans och medtech.

Som konsult på Combitech kommer din personliga och professionella utveckling i fokus. Allt detta för att ge förutsättningar för att just du ska få den utveckling du önskar.

Vad kan du tillföra?

Du är civil-/högskoleingenjör eller motsvarande inom datavetenskap, datateknik eller liknande. Du har stor erfarenhet av utveckling och systemering av IT-system. Ett viktigt krav är att du har en god förmåga att kommunicera i såväl tal som skrift på både svenska och engelska. Linux är din hemmaarena och du har jobbat mycket i PostgreSQL och Oracle.

Vi lägger stor vikt vid att du är en social och kommunikativ person som tycker att det är kul att interagera med din omgivning. Du blir lätt en i gänget och har inga problem med att jobba i team. Konsultrollen passar dig bra och du har lätt för att se kundnyttan i det du gör, samt agera förtroendeingivande och rådgivande för dina uppdragsgivare. I din vardag tar du gärna initiativ och är en effektiv problemlösare som ser möjligheter istället för problem. Som konsult ser du utmaningen i att kombinera resultatorientering och socialt samspel. 

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urvalet sker löpande.

Kom och gör skillnad

Hos Combitech erbjuder vi, utöver spännande och utvecklande kunduppdrag, anställningstrygghet och förmånspaket, samtidigt som du får chans att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet.

Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, ingår som en naturlig del i din anställning. Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart också till dina utvecklingsmöjligheter.

Hos oss är du med och utvecklar teknikområdet för att möta kraven från framtidens digitala samhälle. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också bland annat flygande hjärtstartare som räddar liv, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår webb!