Juniora utvecklare till Combitech Talent Program!

På Combitech vill vi att du i din vardag ska få göra skillnad för människor, verksamheter och samhälle. Vi erbjuder utmaningar i det digitaliserade samhällets absoluta framkant. Hos oss får du möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt trygghet och balans i livet.

Din roll inom Combitech

Vi har växt ur våra lokaler och har nu ett nytt och fräscht kontor i centrala Jönköping! Där vill vi nu bli fler!

Vi växer inom flera områden och är på jakt efter dig som vill arbeta med och i flera spännande uppdrag. Våra uppdrag spänner över hela utvecklingscykeln från systemering, arkitektur och design till implementation och verifiering. Som anställd hos oss får du en stor flexibilitet och möjlighet att ta ansvar för uppdrag som passar din profil och erfarenhet, både ute hos kund men även i vår inhouse-verksamhet. Du kommer att få arbeta med den senaste tekniken och de mest framstående företagen, både lokalt som nationellt, inom ditt intresseområde.

Vad kan du tillföra?

Vi söker dig som är civil-/högskoleingenjör eller motsvarande inom datavetenskap, datateknik eller liknande.

Du kommer ingå i Combitech Talent Program som sträcker sig över 24 månader som är ett samarbete med KTH. Du kommer tillhöra en grupp som går samma program och få utbildningar för teknisk- och personlig utveckling under programmets gång och examination sker via KTH!

Vi tror att du är öppen, flexibel, kommunikativ och har ett starkt driv och engagemang. Vi ser gärna att du kommit i kontakt med C/C++, C# under din utbildning eller på din fritid. Du får gärna ha, vid sidan av studierna, haft lite olika projekt inom programmering för egen utvecklings skull.

Är du på jakt efter spännande och utmanade projekt där din egen kompetensutveckling står i fokus så kommer du trivas!

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urvalet sker löpande.

Kom och gör skillnad

Hos Combitech erbjuder vi, utöver spännande och utvecklande kunduppdrag, anställningstrygghet och förmånspaket, samtidigt som du får chans att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet.

Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, ingår som en naturlig del i din anställning. Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart också till dina utvecklingsmöjligheter.

Hos oss är du med och utvecklar teknikområdet för att möta kraven från framtidens digitala samhälle. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också bland annat flygande hjärtstartare som räddar liv, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår webb!