Key account manager - utveckla affärer kopplat till våra flygplatssysstem

Din roll blir att ansvara för försäljningen av några av våra lösningar till flygplatser och flygtrafikledning, förstå kundens utmaningar och jobba med försäljning utifrån detta. Combitech skapar affärsnytta och värde genom högteknologisk digitalisering av våra kunders verksamhet. Med kunskap och erfarenheter från flyg, försvar och telekom i kombination med att vi är en av de största inom cybersäkerhet- är vi en partner hela vägen!  

Din roll som key account manager

Fokus är att fortsätta utveckla en redan omfattande affär mot våra flygplatskunder, bredda leveransen genom att aktivt identifiera nya affärsmöjligheter och expandera mot nya kunder. Vi söker dig som vill jobba nära våra kunder, förstå deras behov och bidra till att lösa deras utmaningar. Kunderna återfinns både på den svenska och internationella marknaden.

För att lyckas krävs det att du har god förståelse för kundrelationen, kundernas verksamhet samt är lyhörd för deras behov. Du kommer också behöva skaffa dig en djup kunskap av de produkter som kommer vara huvudfokus. Produkterna, är främst kopplade till kopplade till väder, ledning och säkerhet inom flygplatser, flygtrafikledning och flyg. Erfarenhet från dessa områden är meriterande, men inget krav. Arbetsuppgifterna inkluderar offertskrivande, avtalsfrågor, förhandlingar och upphandlingsbevakning.

Genom kreativitet, uppfinningsrikedom, god intuition och att snabbt få ett helhetsperspektiv förväntas du utveckla kundrelationer, affärer och försäljning. Vårt breda tjänsteutbud gör att du kommer att möta olika kunder inom varierande områden.

Tjänsteort är i första hand Linköping eller Norrköping. Tjänsteresor inom och utom riket förekommer.

Vad kan du tillföra?

Vi har höga målsättningar inom Combitech de kommande åren. Vi söker därför dig som vill vara med och jobba tillsammans med oss för att förverkliga dessa. För oss är de personliga egenskaperna viktiga och vi söker dig som har ett brinnande intresse för att skapa långsiktiga relationer och förstår vikten av att sätta kundens behov i centrum. Egenskaper såsom idérikedom, framåtanda och en vilja till samspel är viktiga för att lyckas hos oss. Samtidigt är det viktigt att du har ett inre driv och kan arbeta självständigt för att nå dina försäljningsmål. Som företrädare för Combitech förväntas du arbeta relationsskapande med våra kunder och se till att vi skapar de bästa lösningarna till våra kunder.

För att lyckas i rollen är det en fördel om du har en vana att röra dig på olika nivåer hos våra kunder. Har du ett väletablerat kontaktnät samt erfarenhet av ledning eller affärsutveckling inom branschen är det mycket meriterande.

Flytande språkkunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift är ett krav.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urvalet sker löpande. Välkommen till Combitech!

Kom och gör skillnad

Hos Combitech erbjuder vi, utöver spännande och utvecklande kunduppdrag, anställningstrygghet och förmånspaket, samtidigt som du får chans att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet.

Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, ingår som en naturlig del i din anställning. Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart också till dina utvecklingsmöjligheter.

Hos oss är du med och utvecklar teknikområdet för att möta kraven från framtidens digitala samhälle. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också bland annat flygande hjärtstartare som räddar liv, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår webb!