Konfigurationsledare/Continuous Coach

Här får du vara med och göra samhällsnytta och göra ett meningsfullt arbete i utvecklingens absoluta framkant. Precis som Combitech utvecklas med sitt arbete i absoluta framkant, satsar vi även på att utveckla våra medarbetare med generösa utbildningspaket och kompetensnätverk. Combitech jobbar med en stor bredd av branscher av varierad storlek både inom företag och myndigheter. Du får vara en del av ett vasst team i Malmö bestående av säkerhet, arkitektur, design och systemutveckling. Högt i tak är bara förnamnet, där det ständigt diskuteras nya tekniker och områden för att tillsammans nå fram till den bästa lösningen för kunden. 

Rollen som Konfigurationsledare/Continuous Coach:

Vill du jobba med systemutveckling för ett globalt, ledande företag inom IoT och digitalisering så är Combitech företaget för dig.

Du kommer att ägna huvuddelen av din arbetstid åt utmanande konsultuppdrag med att hjälpa våra kunder att bli bättre och effektiva i sina utvecklingsprojekt. Detta innefattar utbildning, konfigurering och underhåll av tekniska lösningar i och kring bland annat konfigurationshantering och DevOps. Det innefattar i många fall även att genomföra processändringar i arbetssättet hos kunder för att åstadkomma den önskade effekten.

Varje kund är unik och vi vill därför kunna erbjuda våra kunder en kunskapsbredd inom olika ramverk, systemlösningar och scriptspråk.

Vi vill att du är med och utvecklar och driver Combitech framåt. Du har en viktig roll som Combitechs ansikte utåt och kommer därför få kompetensförsörjning för att få alla förutsättningar som krävs för att lyckas i din roll. Du kommer även vara en del av en komptensgrupp för kunna utveckla din potential till det yttersta. 

Vad kan du tillföra?

För att passa in i teamet brinner du för nyskapande, har ett kreativt sinne och strävar efter att lära dig nytt. Vi ser gärna att du har en civil/högskolingenjörsexamen med relevant inriktning samt goda kunskaper kring konfigurationshantering och DevOps. För att lyckas väl i rollen bör du ha förståelse för mjukvaruutveckling i stora organisationer samt ha arbetat agilt eller med Scrum. 

Det är bra om du intresse och förståelse för:

·         Coacha andra utvecklare

·         Prioritera arbetsuppgifter

·         Bryta ner arbetsuppgifter i mindre delar

·         Reducera komplexitet i lösningar

·         Fatta beslut

 

Du ska känna dig bekväm med ett flertal av nedanstående teknologier:

·         Byggmiljöer/releaseflöden (Azure DevOps, Jenkins etc.)

·         Versionshantering (gärna Git)

·         Kodsamarbetsverktyg (Azure DevOps, Gerrit, Bitbucket etc.)

·         PowerShell / Bash / Python

Meriterande kunskaper:

·         Docker

·         Kubernetes

·         AWS

·         Google Cloud

Kom och gör skillnad

Hos Combitech erbjuder vi, utöver spännande och utvecklande kunduppdrag, anställningstrygghet och förmånspaket, samtidigt som du får chans att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet.

Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, ingår som en naturlig del i din anställning. Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart också till dina utvecklingsmöjligheter.

Hos oss är du med och utvecklar teknikområdet för att möta kraven från framtidens digitala samhälle. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också bland annat flygande hjärtstartare som räddar liv, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår webb!