Konstruktör - inom flyg- och fordonsindustri

På Combitech vill vi att du i din vardag ska få göra skillnad för människor, verksamheter och samhälle. Vi erbjuder utmaningar i det digitaliserade samhällets absoluta framkant. Hos oss får du möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt trygghet och balans i livet.

Din roll som konstruktör

Som konstruktör hos oss kan du förvänta dig inspirerande uppdrag, intressanta produkter och riktigt bra kollegor. Du kommer ingå i utvecklingsprojekt som driver produktutveckling inom den absolut senaste tekniken.

Hos oss har du stor möjlighet att påverka din fortsatta karriär inom området genom att ta del av Combitechs unika utbildningspaket samt att kontinuerligt ta del av nya utvecklande och utmanande uppdrag.

Som konstruktör arbetar du ofta med att utveckla komponenter eller system som ska uppfylla uppställda funktions- och miljökrav. Du jobbar oftast i team, tillsammans med andra konstruktörer, projektledare, inköpare och beräkningsingenjörer.

Vad kan du tillföra?

Vi letar efter personer som är positiva, flexibla, nyfikna och öppna att ta till sig ny kunskap. Har du ett starkt driv för att få arbetet att gå framåt? Har du lätt att skapa goda relationer till din omgivning? Har du lätt för att kommunicera? Då är du rätt person för oss.

Vi söker dig som har en relevant utbildning som civil-/högskoleingenjör eller motsvarande. Du har gärna ett par års arbetslivserfarenhet av produktutveckling eller som konstruktör. Vi tror att du har god kännedom om olika produktionsmetoder och dess påverkan på utformning av komponenter. Viktigt är också att du är duktig i CAD, med fördel Catia v5. Du behärskar både svenska och engelska väl i både tal och skrift.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urvalet sker löpande. Välkommen till Combitech!

Kom och gör skillnad

Hos Combitech erbjuder vi, utöver spännande och utvecklande kunduppdrag, anställningstrygghet och förmånspaket, samtidigt som du får chans att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet.

Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, ingår som en naturlig del i din anställning. Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart också till dina utvecklingsmöjligheter.

Hos oss är du med och utvecklar teknikområdet för att möta kraven från framtidens digitala samhälle. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också bland annat flygande hjärtstartare som räddar liv, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår webb!