Konstruktör och redo för nya utmaningar?

På Combitech vill vi att du i din vardag ska få göra skillnad för människor, verksamheter och samhälle. Vi erbjuder utmaningar i det digitaliserade samhällets absoluta framkant. Hos oss får du möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt trygghet och balans i livet.

Din roll som konstruktör

Vi älskar teknik och för oss är det viktigt att ha roligt på jobbet, vi ser gärna att du delar det med oss. På Combitech i Göteborg finns alla möjligheter! Vi verkar inom många olika branscher och områden samtidigt som personlig och teknisk utveckling står i fokus. Vårt kontor är placerat på Lindholmen, där erbjuder vi en kreativ arbetsmiljö och utmanande projekt.


På mekanikenheten i Göteborg arbetar vi med många spännande projekt inom både flyg- och fordonsindustrin, vad brinner du för?

Vad kan du tillföra?

Vi söker dig som är nyfiken på konsultrollen och vill utvecklas tillsammans med oss. Du har ett par års erfarenhet av Catia V5 eller Creo/ProE samt relevant utbildning. Har du erfarenhet från arbete med plastkonstruktion, elkonstruktion, gjutgodsartiklar eller plåtkonstruktion så ser vi detta som extra meriterande.

För oss är de personliga egenskaperna viktiga och vi är väldigt lyhörda för dina intressen och karriärsmål. Vi söker dig som är intresserad av nya möjligheter och har ett stort intresse av att utvecklas i din roll som konsult och ingenjör. För att trivas på Combitech tror vi att du är en öppen, kommunikativ person som har lätt för att skapa goda relationer med andra i din omgivning.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urvalet sker löpande. Välkommen till Combitech!

Kom och gör skillnad

Hos Combitech erbjuder vi, utöver spännande och utvecklande kunduppdrag, anställningstrygghet och förmånspaket, samtidigt som du får chans att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet.

Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, ingår som en naturlig del i din anställning. Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart också till dina utvecklingsmöjligheter.

Hos oss är du med och utvecklar teknikområdet för att möta kraven från framtidens digitala samhälle. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också bland annat flygande hjärtstartare som räddar liv, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår webb!