Konstruktör

På Combitech vill vi att du i din vardag ska få göra skillnad för människor, verksamheter och samhälle. Vi erbjuder utmaningar i det digitaliserade samhällets absoluta framkant. Hos oss får du möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt trygghet och balans i livet.

Din roll som konstruktör

Som konstruktör/produktutvecklare hos oss på Combitech kan du förvänta dig inspirerande uppdrag, intressanta produkter och bra kollegor. Du arbetar i projekt av varierande teknisk och kommersiell komplexitet, oftast i uppdrag i nära samarbete med våra kunder, antingen på plats hos kund eller från vårt kontor.

Din roll kan variera beroende på kund och projekt, men fokus kommer att ligga på produktutveckling inom mekanik. Det kan exempelvis handla om utveckling av fordon, robotar, energisystem eller andra komplexa system. Hos oss har du stor möjlighet att påverka din fortsatta karriär inom området och ta del av utvecklande och utmanande uppdrag.

Du kommer arbeta med att utveckla komponenter eller system som ska uppfylla uppställda funktions- och miljökrav. Att ta fram ritningsunderlag (i 2D eller 3D) med relevanta mått samt att bestämma form- och toleranskrav beroende på produktionsmetod mm. är en stor del av jobbet. Du jobbar oftast i team, tillsammans med andra konstruktörer, projektledare, inköpare, produktionstekniker mm. En viktig del i arbetet är därför en väl fungerande kommunikation med kunder och kollegor.

Du kommer att utgå från vårt kontor i Eskilstuna. 

Vad kan du tillföra?

Vi letar efter dig som är positiv, flexibel och öppen att ta till dig ny kunskap. Har du lätt att skapa goda relationer till din omgivning? Har du lätt för att kommunicera? Då är du rätt person för oss!

Vi söker dig som gärna har jobbat som produktutvecklare/mekanikkonstruktör. Du har relevant utbildning som civil-/högskoleingenjör eller motsvarande. Vi ser att du har god kännedom om olika produktionsmetoder och dess påverkan på utformning av komponenter. Du kan skapa ritningsunderlag med relevant måttsättning samt form- och lägestoleranser.

Viktigt är också att du är duktig i CAD, exempelvis Catia och/eller Creo. Du ska kunna både svenska och engelska väl i både tal och skrift.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urvalet sker löpande.

Kom och gör skillnad

Hos Combitech erbjuder vi, utöver spännande och utvecklande kunduppdrag, anställningstrygghet och förmånspaket, samtidigt som du får chans att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet.

Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, ingår som en naturlig del i din anställning. Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart också till dina utvecklingsmöjligheter.

Hos oss är du med och utvecklar teknikområdet för att möta kraven från framtidens digitala samhälle. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också bland annat flygande hjärtstartare som räddar liv, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår webb!

Kontaktperson: Joakim Sjögren, +46 8 58086469