Konsult inom Functional Safety

Har du erfarenhet av och förståelse för, systemsäkerhet och utveckling av säkerhetskritiska system och programvara? Vill du vara en del i vår satsning på utveckling av säkerhetskritiska system och functional safety? Vill du dela vår stolthet i att stötta och leda våra kunder och partners i de utmaningar och krav som framtidens digitaliserade samhälle ställer på produkt- och tjänsteutvecklande verksamheter? Då kan du vara den vi söker!

Din roll i Combitech

På Combitech finns en stor kompetens och erfarenhet inom systemsäkerhet (analys av risker i tekniska system) och utveckling av säkerhetskritiska system. Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla våra förmågor för att möta behoven hos våra kunder och partners. Vi söker nu till vårt kontor i Göteborg dig som vara med i den spännande satsning vi gör inom Functional Safety mot fordonsindustrin.  

Förutom att bidra på en operativ nivå i våra kunders projekt kommer du att ingå i ett team, tillsammans med drivna kollegor, som i en fokuserad satsning kommer att ha ett uttalat ansvar för att utveckla metodik och kunnande inom teknikområdet. Här bidrar du genom att lära ut  och vidareutveckla din egen kompetens.

Vad kan du tillföra?

Du har gedigen erfarenhet av, och tydlig inriktning mot, att arbeta med utveckling av säkerhetskritiska system. Vi tror att du har erfarenhet av exempelvis säkerhetsanalyser, systemering, krav, design, och arkitektur för säkerhetskritiska tillämpningar – gärna med fokus även på andra på icke-funktionella egenskaper såsom robusthet och stabilitet. Vi ser att du har goda  kunskaper kring ISO 26262 och dess tillämpning. Kunskap om motsvarande standard i någon annan bransch är också meriterande.

Kom och gör skillnad

Hos Combitech erbjuder vi, utöver spännande och utvecklande kunduppdrag, anställningstrygghet och förmånspaket, samtidigt som du får chans att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet.

Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, ingår som en naturlig del i din anställning. Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart också till dina utvecklingsmöjligheter.

Hos oss är du med och utvecklar teknikområdet för att möta kraven från framtidens digitala samhälle. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också bland annat flygande hjärtstartare som räddar liv, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår webb!

Kontakt
Jesper Lindell, jesper.lindell@combitech.se, tel 0734 186754