Konsult inom teknisk support signalskydd

Combitech expanderar och vi vill därför bli fler konsulter inom området Signalskydd och IT-Säk i Enköping eller Stockholm. Vill du arbeta med att bidra till en ökad försvarsförmåga genom att stötta försvarssektorn med teknisk dokumentation och supportarbeten inom signalskydds-området? Läs vidare!

Din roll som konsult inom teknisk support signalskydd

Svenskt försvar tillförs nu medel för att kunna öka Sveriges försvarsförmåga och det innebär även att behoven av stöd ökar inom alla områden. Combitech märker en ökad efterfrågan på konsulter som kan stötta våra kunder inom olika teknikområden och just nu behöver vi bli fler som kan stötta utvecklingsprojekten inom Signalskyddsområdet med teknisk dokumentation.

I din roll kommer du stödja kunden i deras arbete med att skriva och granska underhållsdokumentation, tekniska order och övrig teknisk dokumentation, samt stötta kunden vid leveranskontroller och materielregistrering. Personen vi söker kommer även att vara delaktig i framtagningen av kravspecifikationer för utveckling av nya signalskyddssystem.

Konsulter hos oss kännetecknas av god samarbetsförmåga och hög professionalism. Vi värdesätter en hög ambitionsnivå och vilja att utvecklas. Som konsult är du ambassadör för Combitech hos våra kunder, därför sätter vi stor vikt vid din sociala förmåga och personlighet.

Vad kan du tillföra? 

Vi tror att du har en ingenjörsexamen och har jobbat några år med underhålls- och teknisk dokumentation alternativt har försvarsmaktsbakgrund och har arbetat ett antal år med försvarsmaktens olika signalskydd. Det finns också möjligheter för dig med mindre yrkeserfarenhet men som målinriktat satsar och vill utvecklas.

Som person är du en kreativ problemlösare med genuint teknikintresse som fokuserar på att leverera förstklassig service inom utsatt tid. Du är utåtriktad och har lätt för att knyta kontakter med nya människor. Vidare är du handlingskraftig och trivs med att arbeta både i team så väl som självständigt.

Uppdragen förutsätter goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift, ytterligare språkkunskaper brukar kunna vara meriterande. Tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess. Därför krävs att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning gjord av myndighet.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urvalet sker löpande.

Kom och gör skillnad

Hos Combitech erbjuder vi, utöver spännande och utvecklande kunduppdrag, anställningstrygghet och förmånspaket, samtidigt som du får chans att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet.

Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, ingår som en naturlig del i din anställning. Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart också till dina utvecklingsmöjligheter.

Hos oss är du med och utvecklar teknikområdet för att möta kraven från framtidens digitala samhälle. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också bland annat flygande hjärtstartare som räddar liv, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår webb!