Konsult och chef - din kombination?

Våra industrikunder i regionen står inför spännande utmaningar med bland annat ökande digitalisering, modellbaserade arbetssätt och nya tillverkningsmetoder. Vi söker nu dig som vill vara med och bidra till fortsatt lönsamhet för våra kunder i stimulerande konsultuppdrag och samtidigt arbeta med personalutveckling. På Combitech vill vi att du ska utveckla din och andras kompetens, känna trygghet i din anställning och uppleva balans i livet. Nyfiken på oss? Vi är nyfikna på dig!

Din roll i Combitech

Vår enhet inom Combitech har uppdrag och utveckling inom Inköp, Logistik, Kvalitet och Produktionsteknik. Vi söker nu dig som vill fortsätta utvecklas inom ditt kompetensområde i kombination med en ledarroll. Större delen av arbetstiden spenderas i ett konsultuppdrag och på deltid är du chef över en grupp konsulter som företrädesvis sitter hos olika kunder på uppdrag.  

I chefsrollen ingår personalansvar vilket bland annat inkluderar gruppens och individens kompetensutveckling, medarbetarsamtal samt lönesättning. Du kommer att ingå i resultatenhetens ledningsgrupp tillsammans med resultatenhetschef och andra konsultenhetschefer. Ledningsgruppen ansvarar för enhetens resultat, beläggning och utveckling. Rollen är omväxlande och utvecklande och du kommer att tillhöra ett engagerat gäng som värdesätter personlig utveckling, samverkan och balans mellan arbete och fritid.

I konsultrollen kan uppdragens karaktär och längd variera men innebär företrädesvis att du arbetar hos våra kunder med uppdrag i deras linjeorganisation eller i projekt. Du kommer tillhöra vårt kontor i Linköping eller Norrköping. I din roll som konsult är du också Combitechs ansikte utåt och genom din erfarenhet och kompetens bidrar du till att utveckla våra kunders verksamhet och lönsamhet.

Vad kan du tillföra?

Som Konsultenhetschef är du en viktig kulturbärare på Combitech och vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Vi söker dig som är engagerad, lyhörd och utåtriktad med stor ansvarskänsla och affärsmässighet. Då kompetensutveckling är en kärnfråga hos oss ser vi gärna att du har ett coachande förhållningssätt och ett genuint intresse att ge stöd åt dina medarbetare att utvecklas utifrån sina förutsättningar och förmågor. Tidigare erfarenhet av någon form av ledarroll är meriterande men inte ett krav.

För att lyckas i rollen krävs också att du kan arbeta självständigt som konsult i egna uppdrag och samtidigt ha fokus på dina medarbetare. Konsultenhetens medarbetare har exempelvis uppdrag inom strategiskt inköp, logistik, kvalitet, produktionsteknik, sälj- och verksamhetsplanering och exportkontroll hos våra kunder i Östergötland. För att själv kunna ta uppdrag genom oss bör du ha erfarenhet och relevant utbildning inom något av dessa områden.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan direkt. Välkommen till Combitech!

Kom och gör skillnad

Hos Combitech erbjuder vi, utöver spännande och utvecklande kunduppdrag, anställningstrygghet och förmånspaket, samtidigt som du får chans att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet.

Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, ingår som en naturlig del i din anställning. Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart också till dina utvecklingsmöjligheter.

Hos oss är du med och utvecklar teknikområdet för att möta kraven från framtidens digitala samhälle. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också bland annat flygande hjärtstartare som räddar liv, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår webb!

Kontaktpersoner:

Annika Bylund, +46 73 4189306

Linnea Axelsson Lilja, +46 73 4187359