Konsultenhetschef - kombinera rollen som konsult och ledare

Är du en driven och engagerad ledare? Delar du vår passion för att långsiktigt vägleda våra kunder och konsulter i deras utmaningar i det framtida digitaliserade samhället? – Då har vi en plats för dig!

 

Din roll som konsultenhetschef
Combitech i Göteborg söker nu en konsultenhetschef till divisionen: Systems Engineering- inriktning Systemutveckling, Mjukvaruutveckling, UX/HMI och Test. Vi är i dag fyra stycken ledare som stöttar och hjälper varandra och har nu behovet av att bli fem, vi hoppas att du är den teamspelaren som kommer att komplettera oss. Arbetet som konsultenhetschef rymmer flera olika möjligheter, exempelvis kan rollen innehålla personalledning, affärsutveckling, verksamhetsutveckling eller kvalificerade kunduppdrag. Vi ser fram emot att fortsätta Combitechs expansion i Göteborg, nu med hjälp av ditt tekniska kunnande, personliga engagemang och kundfokus.

Combitechs kontor är placerat på Lindholmen, här arbetar ca 300 personer inom många olika spännande teknikprojekt. På Combitech får du utvecklas både i yrkesrollen och som person. Vi erbjuder frihet i arbetet för att förena konsultrollen med en rik fritid då vi är övertygade om att en kombination av karriär och privatliv är nyckeln till framgång. Vi ser fram emot att träffa just dig!

 

Vad kan du tillföra?
Vi söker dig, civilingenjör eller högskoleingenjör, med inriktning mot system- eller mjukvaruutveckling. Du bör ha minst 5 -års arbetserfarenhet av tekniska utvecklingsprojekt inom industrin. Det är troligt att du själv har en bakgrund som teknikkonsult, men det viktigaste är att du som ledare har förståelse för vad det innebär att arbeta som konsult. Det är meriterande med tidigare ledarerfarenhet och vi betraktar även projektledarroller, tekniska ansvarsroller, verksamhetsutvecklare samt affärsutvecklare som en bra bakgrund för en konsultenhetschef i Combitech.

Vi tror att du är en kommunikativ och utåtriktad person som är väletablerad i din nuvarande roll och har ett stort nätverk. Du är trygg i dig själv och kan agera självständigt samtidigt som du är lyhörd för kundernas och kollegornas behov och önskemål. Ett nyckelord på Combitech är långsiktighet i relationen med kunder och medarbetare. Vi lägger därför stor vikt vid din förmåga att bygga förtroende, skapa goda relationer och agera affärsmässigt i ditt ledarskap.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urvalet sker löpande. Välkommen till Combitech!

 

Kom och gör skillnad
Hos Combitech erbjuder vi, utöver spännande och utvecklande kunduppdrag, anställningstrygghet och förmånspaket, samtidigt som du får chans att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet.


Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, ingår som en naturlig del i din anställning. Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart också till dina utvecklingsmöjligheter.


Hos oss är du med och utvecklar teknikområdet för att möta kraven från framtidens digitala samhälle. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också bland annat flygande hjärtstartare som räddar liv, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga.

 

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår webb!