Konsultenhetschef – Ett jobb för dig som gillar att arbeta med människor

På Combitech vill vi att du i din vardag ska få göra skillnad för människor, verksamheter och samhälle. Vi erbjuder utmaningar i det digitaliserade samhällets absoluta framkant. Hos oss får du möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt trygghet och balans i livet.

Din roll som Konsultenhetschef

Att vara Konsultenhetschef innebär att vara närmsta chef för en grupp på 8-12 medarbetare. I mycket ser rollen ut som för många andra chefer och ledare med en stor skillnad, att medarbetarna finns hos flera av våra kunder som konsulter och du träffar dem alltså inte dagligen. Kontakten sker vid utvecklingssamtal, avstämningsmöten och andra träffar som ni har gemensamt på vår enhet. Det handlar inte om att utveckla en grupp utan att vara med och utveckla varje enskild person. Det enskilda samtalet har stor betydelse.

Mycket handlar om att lyssna, samtala och vägleda men rollen innehåller också moment som att attestera tidrapporter och reseräkningar, svara på frågor och vägleda inom många olika områden. Rollen  är inte något heltidsarbete utan sker på ca 20-40% tillsammans med eget uppdrag hos kund eller internt på Combitech.    

Vad kan du tillföra?

Vi söker dig som har ett genuint intresse av människan och ett brinnande engagemang för att coacha och vägleda samt älskar att se människor växa i  sen egna personliga utveckling.  Självklart kommer du själv att få göra din egna personliga resa också. Vi tror att du är öppen, lyssnande, kommunikativ och har en förmåga att möta varje person utifrån där de befinner sig.  Är du på jakt efter utmaningen att leda en grupp medarbetare som större delen av veckan sitter ute hos olika kunder? Vill du vara med och utveckla vår verksamhet samt skapa förutsättningar? Ja,  då är du den vi söker!

På Combitech pratar vi ofta om Kombinationskraft! – Vilken är din i kombinationen av rollen som Konsultenhetschef? Rollen går att kombinera med andra kompetensområden såsom test, utveckling, ledarroller, krav mm.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urvalet sker löpande.

Kom och gör skillnad

Hos Combitech erbjuder vi, utöver spännande och utvecklande kunduppdrag, anställningstrygghet och förmånspaket, samtidigt som du får chans att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet.

Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, ingår som en naturlig del i din anställning. Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart också till dina utvecklingsmöjligheter.

Hos oss är du med och utvecklar teknikområdet för att möta kraven från framtidens digitala samhälle. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också bland annat flygande hjärtstartare som räddar liv, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår webb!