Konsultenhetschef – med erfarenhet inom Mekanik

På Combitech vill vi att du i din vardag ska få göra skillnad för människor, verksamheter och samhälle. Vi erbjuder utmaningar i det digitaliserade samhällets absoluta framkant. Hos oss får du möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt trygghet och balans i livet.

Din roll som Konsultenhetschef inom Mekanik

Combitech är just nu inne i en expansiv fas och behöver förstärka vår verksamhet med en konsultenhetschef som är intresserad av att kombinera spännande konsultuppdrag med ansvar för att leda och utveckla våra växande konsultgrupper. Större delen av arbetstiden spenderas i ett konsultuppdrag och på deltid är du chef över en grupp konsulter. Hos oss kommer du att ha en omväxlande roll, med stora möjligheter att vara med och forma samt påverka ditt arbete!

Som konsultenhetschef kommer du att ansvara för att leda en konsultenhet bestående av cirka 10-15 konsulter och här ha det operativa linjeansvaret för dina medarbetare. Detta ansvar innefattar bland annat utvecklingsplanering och lönesättning. I det dagliga skapar du förutsättningar för att dina medarbetare både trivs och kan prestera på sitt allra bästa sätt. Som ledare förväntas du agera i enlighet med vår värdegrund för att säkerställa att våra medarbetare utvecklas både personligt och professionellt samt kan erbjudas balans i livet utifrån just sin specifika livssituation.

I konsultrollen kan uppdragens karaktär och längd variera men innebär oftast att du arbetar hos våra kunder med uppdrag i deras linjeorganisation eller i projekt. Uppdragen spänner sig över roller inom produktutveckling, design, konstruktion, beräkning, projektledning m.m. Du kommer tillhöra vårt kontor i Linköping. I din roll som konsult är du också Combitechs ansikte utåt och genom din erfarenhet och kompetens bidrar du till att utveckla våra kunders verksamhet och lönsamhet. På Combitech kommer du att få möjlighet att anpassa innehållet i din roll utifrån dina förutsättningar.

Vad kan du tillföra?

Vi tror att du har relevant utbildning i kombination med arbetslivserfarenhet inom produktutveckling som konstruktör, beräkningsingenjör eller teknisk projektledare. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från konsultbranschen. Erfarenheter inom ledarskap är naturligtvis premierande men inget krav.

Du trivs i rollen som ledare och som person är du utåtriktad med ett stort engagemang som har lätt för att skapa goda relationer med både kunder och medarbetare. Vi tror att du är en god lyssnare och coach, har en stark initiativförmåga och tycker om kombinationen av att arbeta nära både människan och tekniken. Vi värdesätter förmågan att samarbeta och utveckla goda relationer med både kunder och kollegor.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urvalet sker löpande.

Kom och gör skillnad

Hos Combitech erbjuder vi, utöver spännande och utvecklande kunduppdrag, anställningstrygghet och förmånspaket, samtidigt som du får chans att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet.

Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, ingår som en naturlig del i din anställning. Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart också till dina utvecklingsmöjligheter.

Hos oss är du med och utvecklar teknikområdet för att möta kraven från framtidens digitala samhälle. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också bland annat flygande hjärtstartare som räddar liv, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår webb!