Konsultenhetschef för ILS

Den 1 september 2019 bildas resultatenheten Logistic Support. Enheten kommer initialt att bestå av två konsultenheter: Integrated Logistic Support (ILS) respektive Defence Logistic Support. Sammantaget kommer resultatenheten bestå av cirka 35 fantastiska, engagerade, kompetenta och hjälpsamma medarbetare. Till konsultenhet ILS söker vi nu en hängiven och lösningsorienterad ledare med hjärtat på rätta stället som brinner för att fortsätta utveckla medarbetare och affärsrelationer

Din roll som Konsultenhetschef

Konsultenhet ILS består idag av ca. 20 medarbetare vilka är placerade över södra halvan av Sverige. De har gedigen erfarenhet av arbete med ILS/RAMS inom flera olika branscher som exempelvis försvar, industri och infrastruktur. Variationen av uppdrag och utvecklingsmöjligheter är stor inom Combitech samtidigt som uppgifterna är riktigt spännande. Vi arbetar med allt från flyg och ubåtar till tåg och obemannade fordon.

För att ha en god förståelse för konsulternas vardag och få naturliga kontakter med kunder varvas uppgifterna som konsultenhetschef med konsultuppdrag. I chefsrollen ansvarar du, i samråd med närmaste chef, för affärsutveckling, beläggningsplanering, personalvårdande insatser, arbetsmiljö, attestering, hålla utvecklings- och lönesamtal samt är engagerad i rekrytering. Du kommer ingå i resultatenhetens ledningsgrupp vilken ansvarar för enhetens resultat och utveckling.

I konsultrollen varierar uppdragen och eftersom ILS-området är brett finns stora utvecklingsmöjligheter. Arbetsuppgifter kan t ex vara ILS/LSA-management, drift- och underhållsanalyser av komplexa system, designpåverkande ILS, bidra till ökad tillgänglighet, effektivitet och reducerad livscykelkostnad (LCC) hos ett system samt modellering och dimensionering av supportlösningar.

Vi erbjuder dig att få leda och utveckla ett fantastiskt gäng konsulter, med stort stöd från närmaste chefer och högt i tak. Du får varierande arbetsuppgifter, möjlighet att påverka och utbildningar, bl. a ”Ny som chef på Combitech” och vår egen utbildning inom ILS-området ”ILS Fundamentals. Det är en fantastiskt rolig och utvecklande tjänst.

Då våra tjänster i många fall innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att vi får genomföra och att du godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll. Resor i tjänsten förekommer.

Denna roll innefattar FLERA ORTER, vilket innebär att man kan sitta på andra orter och arbeta, samtidigt som man har ett samarbete med sin chef i Växjö.

Vad kan du tillföra?

Du som söker är högskole-/civilingenjör inom något teknikområde eller motsvarande i kombination med relevant arbetslivserfarenhet. Vi ser gärna att du har en bakgrund inom ILS/RAMS (Reliability, Availability, Maintainability & Safety) eller närliggande verksamhet. Vi lägger stor vikt på personliga egenskaper vad avser synen på ledarskap och affärsutveckling.

Vi tror att du är ansvarstagande och engagerad i ditt ledarskap. Du lyssnar och ser till allas förutsättningar och förmågor till utveckling och har din utgångspunkt i att stötta och vara tillgänglig för medarbetarna. Du arbetar proaktivt för att medarbetare trivs och mår bra. Du skapar delaktighet och engagemang i gruppen och har inställningen att vi hjälps åt att lösa de uppgifter vi har och ”vi” går framför ”jag”. Du bör också ha förmågan att se till helheten samt ha förmågan att hålla många bollar i luften då du kommer att arbeta nära både medarbetare och kunder. Du är affärsmässig, strukturerad och analytisk och relationsbyggande.

Erfarenhet av ledande roller inom konsultverksamhet, tjänsteförsäljning och rekrytering är meriterande. Du behöver ha administrativa färdigheter samt behärska svenska och engelska flytande i både skrift och tal.

Låter det intressant? Höra av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urvalet sker löpande. Välkommen till Combitech!

Kom och gör skillnad

Hos Combitech erbjuder vi, utöver spännande och utvecklande kunduppdrag, anställningstrygghet och förmånspaket, samtidigt som du får chans att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet.

Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, ingår som en naturlig del i din anställning. Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart också till dina utvecklingsmöjligheter.

Hos oss är du med och utvecklar teknikområdet för att möta kraven från framtidens digitala samhälle. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också bland annat flygande hjärtstartare som räddar liv, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår webb!

Kontaktperson: Fredrik Elmforsen:

fredrik.elmforsen@combitech.se

tel: +46 470 42510